Mădălina Ghenea și-a surprins comunitatea cu apariția fără cusur în costum de baie. Adevărul despre trupul actriței

Publicat pe 12.04.2022 la 17:34 Actualizat pe 12.04.2022 la 22:51

Mădălina Ghenea s-a fotografiat în costum de baie și fanii săi i-au putut admira formele spectaculoase. Cât de bine arată românca.

Mădălina Ghenea

Getty Premium

Mădălina Ghenea este este una dintre cele mai iubite românce, care au făcut carieră la Hollywood. Încă de foarte tânără s-a făcut remarcată prin calitățile sale de model și de actriță, lucru care dus-o cât mai sus pe scara evoluției profesionale.

Ea a ajuns să fie imaginea unor branduri uriașe din străinătate și să joace alături de cei mai cunoscuți actori din America. Actoria se pare că i-a prins foarte bine și a fascinat cu talentul său incredibil. Ea a avut numeroase roluri de-a lungul timpului și a demonstrat că este o actriță desăvârșită. Nu e de mirare că marii regizori se îmbulzesc să o aibă în producțiile lor.

Mădălina Ghenea și-a surprins comunitatea cu apariția dezinhibată pe rețelele de socializare. Cât de bine arată românca

Mădălina Ghenea pozează pentru case renumite și branduri care atârnă greu în industria fashion-ului. De curând, acesta a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare câteva imagini din cadrul unui shooting foto în care apare într-un costum de baie perfect pentru formele sale.

Acesta a făcut furori printre admiratori și a primit numeroase aprecieri și cuvinte de laudă. Românca și-a etalat formele voluptoase în toată splendoarea. Acesta s-a făcut remarcată la nivel internațional datorită talentului său remarcabil, dar și a frumuseții sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mădălina Ghenea face spectacol pe rețelele de socializare într-o cămașă descheiată. Cum arată actrița care a avut o poveste de iubire cu Leonardo DiCaprio

Mădălina Ghenea, carieră fulminantă și viață amoroasă spumoasă

Cariera sa în domeniul modei a început la numai 15 ani, când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. A participat la prezentări de modă în toată lumea, România, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța sau Spania.

Prin urmare, Mădălina se declară „cetățean al lumii, cu viața într-o valiză”. Printre reclamele cele mai cunoscute se numără cele la branduri ca La Perla, Lovable, Lise Charmel, Peroni, New Yorker, Borghetti, Sloggi, Grimaldi Mare, Max Well, Lormar, Amarea, Primadonna, Quelle, Margherita Mazzei, Lascana, Von Dutch, Parah, Lepel sau Hunkemöller.

Cariera în cinematografie a început în anul 2011. Până acum, românca a jucat în următoarele producții de succes: I soliti idioti - regia Enrico Lando din 2011, Roman e il suo cucciolo - regia Alessandro Gassman din 2012, Dom Hemingway - regia Richard Shepard din 2013, Urma - regia Dorian Boguță din 2019, House of Gucci - regia Ridley Scott din 2021.

Citește și: Mădălina Ghenea, magnetică într-un costum care îi vine ca “o a doua piele”. Costumul are un model neașteptat

Românca a sucit mințile producătorilor de la Hollywood și a reușit să aibă un succes fulminant în actorie și în modă. Nu doar viața profesională a for prolifică , ci și cea sentimentală. Mădălina Ghenea s-a iubit cu actorul Leonardo DiCaprio.

Citește și: Cum arată Mădălina Ghenea după perioada de convalescență prin care a trecut. Modelul s-a retras din ochii publicului o perioadă pentru investigații medicale

A fost iubita actorului scoțian Gerard Butler. În 2016 a avut o relație cu celebrul designer Philipp Plein, care a durat doar 38 de zile.

În articolul

Mădălina Ghenea și-a surprins comunitatea cu apariția fără cusur în costum de baie. Adevărul despre trupul actriței

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x