Maite Perroni a fost judecată pentru aparițiile sale în cadrul turneului Soy Rebelde. Fanii spun că artista a luat în greutate

Publicat pe 02.10.2023 la 10:34 Actualizat pe 02.10.2023 la 11:14

Maite Perroni este conștientă de kilogramele în plus pe care le-a acumulat în sarcină, însă ține să se bucure la maxim de perioada creșterii fiicei sale. Ce a declarat vedeta RBD.

Maite Perroni poartă o rochie neagră scurtă și cizme lungi

Maite Perroni a fost judecată pentru aparițiile sale în cadrul turneului Soy Rebelde

Getty Images

Artista RBD a devenit mămică pentru prima oară în luna mai. Nașterea fiicei sale a venit la momentul oportun, asta pentru că Maite Perroni și-a rezervat timp și pentru pregătirea turneului Soy Rebelde. Aceasta se bucură în prezent de succes atât pe plan personal cât și profesional.

Maite Perroni a fost judecată pentru aparițiile sale în cadrul turneului Soy Rebelde

De când a adus-o pe lume pe fiica Lía, artista RBD și-a schimbat complet viața. Cu toate că se bucură de o perioadă excelentă din orice punct de vedere, Maite Perroni a fost criticată în mediul online. Se spune că a luat în greutate și nu a avut grijă să-și modifice aspectul fizic odată cu începerea turneului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Au fost multe comentariile pe care artista le-a primit, însă a știut să răspundă tuturor într-o manieră pozitivă, fără a oferi înapoi critici.

Citește și: Formația RBD continuă turneul la Miami și Orlando. Ultimele imagini cu artiștii

“Am multe kilograme și ce contează. La final tot ce contează este să ne îmbrățișăm, să ne acceptăm așa cum suntem, cu procesele noastre și cu momentele noastre, de tot ceea ce are viața mai bun de dat. Dacă te vezi mai slăbuță sau mai grăsuță, cu mai mult sau mai puțin, în viață trecem prin etape diferite și cred că trebuie să ne îmbrățișăm așa cum suntem și să ne acceptăm.”, a transmis interpreta. Maite Perroni a punctat că nu-și dorește să intre în diferite stereotipuri, asta pentru că ține să-și îndeplinească planuri mult mai mărețe.

“Trăim într-o lume plină de stereotipuri pe care dintr-o dată suntem nevoite să le urmăm. Am avut un proces personal de a-mi reveni, de a mă îngriji, de a fi comodă cu mine însămi, dar în același timp de a mă bucura mult, dar sunt slabă sau nu, nu contează, este cel mai puțin important.”, au fost cuvintele transmise de vedeta RBD, arată Tvynovelas.com.

Dulce María, criticată pentru că este “grăsuță”

Turneul RBD a ajuns și în Texas, însă ca de obicei au existat critici care au punctat faptul că Dulce María și Maite Perroni nu s-au pregătit pentru aceste concerte în același fel ca și colega lor, Anahí. În repetate rânduri, interpreta personajului “Mia Colucci” a ținut să-și arate antrenamentele în mediul online.

Citește și: Cum arată Maite Perroni blondă. Imagini inedite cu artista RBD într-un nou pictorial

“Doar Anahi arată bine”, “Anahi arată foarte lucrată, Maite abia a născut, dar Dulce Maria este bătrână și arată grasă”, “Ca și cântărețe ar trebui să realizeze reclame la TV”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Maite Perroni are peste 12 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente vin din cadrul turneului Soy Rebelde.

“Fiecare pas pe care îl facem ne definește drumul către acest plan. De aceea este important să fim conștienți și să trăim la maximum, indiferent de câte ori va trebui să o luăm de la început. Întotdeauna va merita să continuăm și nimeni să nu îți spună că nu poți pentru că poți. Empezar desde cero, cum spune melodia mea, vorbește despre dragoste, despre iluzia iubirii, dar pentru mine merge mai mult de atât. Îmi spune că trebuie să ne îndrăgostim de noi pentru a putea să începem.”, a scris vedeta.

În articolul

Maite Perroni a fost judecată pentru aparițiile sale în cadrul turneului Soy Rebelde. Fanii spun că artista a luat în greutate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x