Maite Perroni și Andrés Tovar sărbătoresc 1 an de căsnicie. Producătorul i-a transmis soției sale un mesaj emoționant

Publicat pe 10.10.2023 la 11:10 Actualizat pe 10.10.2023 la 11:55

Andrés Tovar le-a arătat tuturor videoclipul emoționant în care i-a dedicat faimoasei Maite Perroni cele mai sincere vorbe. La 1 an de la căsătorie, cei doi se bucură împreună de o familie frumoasă.

Andrés Tovar poartă un costum închis la culoare și Maite Perroni poartă o rochie de mireasă

Maite Perroni și Andrés Tovar sărbătoresc 1 an de căsnicie

Profimedia Images

Maite Perroni a celebrat pe 9 octombrie 1 an de la căsătoria cu producătorul Andrés Tovar. Pe atunci, cei doi au avut parte de o ceremonie de neuitat, dat fiind faptul că RBD au cântat după o perioadă de absență mai multe melodii cunoscute. Producătorul și-a uimit fanii din mediul online cu un videoclip emoționant publicat recent.

Maite Perroni și Andrés Tovar sărbătoresc 1 an de căsnicie

S-au căsătorit într-o ceremonie inedită în Valle de Bravo, locul în care s-au filmat primele scene din telenovela Rebelde. Maite Perroni și Andrés Tovar și-au jurat iubire veșnică, iar producătorul a ținut să revadă cu toții momentul în care i-a transmis soției sale cele mai emoționante cuvinte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Acum 20 de ani am văzut o fetiță alergând pe un hol de la Televisa, mergea la cursuri. M-am îndrăgostit în acel moment de ochii ei, de gropițele din obraji atunci când zâmbea, de frumoasa ei energie ce te face să zâmbești din momentul în care o vezi, care te face să te simți viu și m-am gândit “Doamne, poate într-o zi”, a scris producătorul printre lacrimi. Andrés Tovar a punctat că se simte extrem de norocos pentru căsătoria cu Maite Perroni, pe care a numit-o suflet geamăn.

Citește și: Maite Perroni impresionează publicul cu o apariție extrem de stilată, într-o rochie neagră cu crăpătură adâncă pe picior

“Să fiu astăzi aici cu tine este cel mai minunat lucru care mi s-a putut întâmpla în viață. Ești, fără îndoială, cel mai mare vis devenit realitate. Să știu că mi-am găsit sufletul geamăn, dragostea vieții mele.”, a spus acesta în cadrul confesiunii. În același filmuleț publicat pe internet, Andrés Tovar a dezvăluit care a fost cererea pe care i-a făcut-o partenerei sale în ziua căsătoriei.

“Să-ți demonstrez în fiecare zi cât de mult te iubesc, cât de mult vreau să am grijă de tine, cât de mult vreau să te iubesc necondiționat. Vreau să îți cer două lucruri, primul este să mă iei de mână și orice s-ar întâmpla să nu-mi dai drumul niciodată și să mă îmbrățișezi strâns. Al doilea lucru este să-mi lași o bucățică din tine pentru viața viitoare, să te pot găsi cu 20 de ani în urmă.”, a finalizat acesta mesajul.

Faimoși care au reacționat la mesajul transmis de Andrés Tovar pentru Maite Perroni

Celebrul producător a ținut să mai lase câteva cuvinte scrise în dreptul filmulețului în care își spunea deja toate sentimentele.

“Astăzi repet vorbele astea și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tine Maite, dragostea mea. Pentru faptul că am primit-o pe minunata noastră fiică Lía, amândouă sunteți totul pentru mine, și pentru acest an, care este cel mai frumos din viața mea.”, a spus acesta.

Citește și: Maite Perroni, succes nemăsurat! Vedeta este pe cale să se bucure de o nouă titluatură mondială

Jessica Coch, Thuany Martins și Luz Elena González au fost câțiva dintre faimoșii care au reacționat la postarea realizată de producător. Cea care a reușit să atragă atenția a fost însă Dulce María alături de soțul său.

“Felicitări, Dumnezeu să vă binecuvânteze uniunea și familia”, a scris artista, în timp ce Paco Álvarez a comentat: “Vă iubim mult! Sunteți o pereche frumoasă și o familie prețioasă.” Maite Perroni are peste 12 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, fiind una dintre cele mai îndrăgite vedete din Mexic la momentul actual.

În articolul

Maite Perroni și Andrés Tovar sărbătoresc 1 an de căsnicie. Producătorul i-a transmis soției sale un mesaj emoționant

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x