Mama actorului Aras Bulut Iynemli s-a operat. Ce a declarat acesta despre starea sa de sănătate

Publicat pe 16.05.2024 la 10:38 Actualizat pe 16.05.2024 la 12:08

Aras Bulut Iynemli traversează o perioadă dificilă în viața personală. Mama sa a fost operată, iar actorul din Legea familiei a oferit toate detaliile în acest sens.

actor în fața camerei

Mama actorului Aras Bulut Iynemli s-a operat

Instagram

După vestea că formează un cuplu cu Buse Meral, actorul a ținut să vorbească în fața presei despre problema de familie pe care o depășește la momentul actual. A fost surprins în Nişantaşı și a vorbit pentru prima oară despre starea de sănătate a mamei sale.

Mama actorului Aras Bulut Iynemli s-a operat

De asemenea, protagonistul din Legea familiei a refuzat să ofere detalii despre relația pe care o are la momentul actual alături de Buse Meral. Acesta a format un cuplu cu Bige Onal din Dragostea plutește în aer. A jucat rolul Mustafa Kemal Atatürk și se bucură în continuare de succes pe plan profesional. De asemenea, se pare că în plan personal formează un cuplu cu o altă actriță.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ceea ce privește starea de sănătate a mamei actorului, Sevtal Iynemli a fost internată în spital din cauza unei boli cu care se confruntă. Actorul a fost văzut în Nişantaşı și a ținut să felicite toate mamei cu ocazia sărbătorii specifice.

Citește și: Aras Bulut İynemli vorbește despre proiectul Atatürk. Care este motivul pentru care nu va mai fi difuzat pe una dintre platformele digitale

“Sper ca Dumnezeu să nu uite niciodată de mamele noastre. Sper că va fi externată curând. A fost în spital 13 – 14 zile. A avut o operație serioasă. Nu este raiul la picioarele mamelor? La mulți ani de Ziua Mamei.”, a transmis actorul celebru pentru rolul din Legea familiei. După detaliile oferite, s-a putut observa cu ușurință faptul că Aras Bulut Iynemli este obosit, dar bucuros că mama sa a reușit să treacă peste toate greutățile.

În tot acest timp, de fiecare dată când a avut nevoie, prietenul său cel mai bun Engin Öztürk nu l-a lăsat pe actor să se descurce de unul singur. În cazul întrebărilor legate de noua sa relație, Aras Bulut nu a răspuns curiozităților, ci doar le-a mulțumit jurnaliștilor în acest sens. Ulterior, actorul s-a reîntors la spital.

Aras Bulut Iynemli a fost alături de echipa națională de volei

Liga Națională de Volei a avut loc în Antalya. Actorul s-a aflat în tribune pentru a-și susține favoriții. Sultans of the Net au jucat pentru prima oară împotriva Japoniei.

Citește și: Aras Bulut İynemli, într-o poză rară alături de întreaga familie. Yeşim İynemli a postat amintirea în mediul online

„Echipa noastră de volei ne-a adus fericire și mândrie sezonul trecut în campionat. Nu mă îndoiesc că vor obține rezultate bune și în 2024. Susțin echipa și mă aflu în primul rând în primul meci cu Japonia în această după-amiază. Sunt mândru de femeile din echipa de volei și cred că vom continua să avem succes.”, a spus actorul, arată bizimsakarya.com.tr.

Aras Bulut Iynemli s-a născut pe 25 august 1990. A jucat în Legea familiei între 2017 și 2021 cu un rol de excepție. Rolul care l-a făcut cunoscut în lumea întreagă a fost însă Miracle in cel no. 7 în 2019. Are peste 10 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt colaborări cu reviste celebre, dar și ipostaze de pe micile ecrane. A jucat de asemenea și în Suleyman Magnificul între 2011 și 2014. Pare că de fiecare dată, rolurile din filmele istorice i se potrivesc mănușă.

În articolul

Mama actorului Aras Bulut Iynemli s-a operat. Ce a declarat acesta despre starea sa de sănătate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 iulie 2024. Berbecii au lucruri de îmbunătățit. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Patricia a ajuns cu bine în Turcia, unde medicii speră să facă un miracol. "Sper să mă întorc cu copilul de mână!"
a1.ro
Cum arăta Maria Tebieș de la Insula Iubirii când nu avea operații estetice. Imagini rare de dinainte să obțină formele voluptoase
HelloTaste.ro
Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios
Catine
Souvlaki de pui. Rețetă simplă și delicioasă din bucătăria grecească
useit.ro
Elon Musk susține că ar fi fost „păcălit” să ajute la „moartea” copilului său transgender: „Mi-am pierdut fiul”
as.ro
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
MediCOOL
Efectele adverse ale folosirii aparatului de aer condiționat. La ce este important să fii atent
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
DeParinti
Ce impact are educația permisivă asupra dezvoltării copilului
MediCOOL
Ce este nictofobia. De ce apare teama de întuneric și cum o poți trata
HelloTaste
Castraveți murați la soare. Rețeta vedetă a verii
x