Mara Oprea, apariție inedită ca o "Regină" a Jokerului. Cum a putut să apară pe rețelele de socializare

Publicat pe 08.04.2023 la 14:56 Actualizat pe 09.04.2023 la 15:05

Mara Oprea surprinde cu o apariție inedită pe rețelele de socializare. Actrița a fost protagonista unei ședințe foto creative, acesta s-a transformat într-o Regină a Jokerului, cu o coroană din cărți de joc pe cap.

Mara Oprea

Antena 1

Mara Oprea este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, care a reușit să aibă parte de succes de la 21 de ani și se bucură de admirația multor oameni datorită participării sale în cadrul serialului fenomen de la Antena 1, Adela. De curând, ea a surprins cu o apariție inedită pe rețelele de socializare.

Mara Oprea și-a uimit fanii cu ultima apariție. Cum arată actrița din serialul Adela

Tânăra actriță s-a făcut remarcată în cadrul unei producții mari, care i-a adus foarte multă vizibilitate în România. Mara Oprea și-a început cariera profesională cu pași uriași, iar talentul său a recomandat-o pentru rolul principal din drama Adela, un serial care a ținut cu sufletul la gură milioane de Români.

Acum este preocupată cu spectacolel pe care le are în toată țara. Ea joacă în piese de teatru inedite, însă chiar și atunci când este foarte ocupată, nu uită de comunitatea sa. O prezență activă pe rețelele sociale, Mara Oprea încearcă să-și țină la curent fanii cu ultimele evenimente din viața sa. Deși este destul de rezervată în ceea ce ține viața personală, totuși actrița nu ezită niciodată să împărtășească cu publicul său de pe Instagram momente din viața profesională sau cu proiectele creative.

Fanii au copleșit-o cu aprecierile: "Cea mai frumoasă și drăguță! Te adooor frumoasa și minunata Mara! Cea mai frumoasă, drăguță și finuță!"/"Mamă ce frumoasa ești Mara te adorr!!"/"Cea mai frumoasă persoana"/"Te iubesc!".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mara Oprea publică prima imagine cu partenerul ei de viață. Fotografia care a înduioșat inimile fanilor: “Tot ce am nevoie”

Mara iese în evidență și datorită frumuseții sale angelice, ea atrăgând atenția ca un magnet, atât în viața reală, cât și pe micile ecrane.

Aceasta a impresionat pe micile ecrane cu talentul său, nu degeaba a fost aleasă să joace în producții atât de mari, iar frumusețea sa a străbătut dincolo de ecrane, acolo unde oamenii de acasă au putut simți finețea sa.

Citește și: Cum au fost surprinse în culisele unui spectacol de teatru Oana Moșneagu și Mara Oprea. Adevărul despre relația lor

În articolul

Mara Oprea, apariție inedită ca o "Regină" a Jokerului. Cum a putut să apară pe rețelele de socializare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x