Mara Oprea publică prima imagine cu partenerul ei de viață. Fotografia care a înduioșat inimile fanilor: “Tot ce am nevoie”

Publicat pe 17.03.2023 la 21:56 Actualizat pe 18.03.2023 la 00:08

Mara Oprea a publicat o serie de imagini din cele mai plăcute momente din viața sa. Imaginea care a atras atenția cel mai mult a fost cea în care apare alături de partenerul ei de viață. Fanii au avut ocazia să o vadă pe actrița din serialul Adela în ipostaze tandre alături de iubitul ei.

Mara Oprea

Instagram/Mara Oprea

Mara Oprea este una dintre cele îndrăgite actrițe din România, care a devenit cunoscută odată ce a devenit protagonista serialului Adela, de la Antena 1. Acesta și-a arătat talentul în fața milioanelor de oameni, care au ajuns să o aprecieze pentru dedicarea sa în această meserie care a provocat-o să intre în pielea unui personaj greu încercat de familie și de oameni care o vedeau ca pe o amenințare.

De-a lungul celor patru sezoane, admiratorii au avut ocazia să o vadă în numeroase ipostaze și au reușit să o cunoască prin intermediul personajului său. Ei bine, ea a ținut să se arate fără ocolișuri fanilor în mediul online, așa cum este ea, dincolo de lumina reflectoarelor.

Mara Oprea publică prima imagine cu iubitul ei. Cum s-au fotografiat cei doi

Deși a fost în contact cu fanii săi de-a lungul ultimilor doi ani, ea a fost extrem de discretă în ceea ce privește relația de iubire. Acum a venit momentul de a dezvălui celor care o îndrăgesc cine este bărbatul care o strânge în brațe.

Actrița a publicat o imagine în care îl îmbrățișează pe partenerul ei, iar fanii i-au copleșit cu numeroase complimente. E a scris în descrierea postării: “Tot ce am nevoie”, făcând referire la clipele de liniște, momentele în care a călătorit și loc fruntaș ocupând iubitul său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cum a fost surprinsă Mara Oprea la plajă alături de partenerul său. Oana Moșneagu a făcut publice imaginile cu cei doi, după ce actrița nu s-a mai ascuns în mediul online

Tânăra actriță s-a făcut remarcată în cadrul unei producții mari, care i-a adus foarte multă vizibilitate în România. Mara Oprea și-a început cariera profesională cu pași uriași, iar talentul său a recomandat-o pentru rolul principal din drama Adela, un serial care a ținut cu sufletul la gură milioane de Români.

În prezent, Mara Oprea filmează intens pentru sezonul 4 și aproape zilnic se află pe platou. Mai mult, ea este foarte ocupată și cu licența, este pe punctul de a termina facultatea de Teatru din București (UNATC).

În articolul

Mara Oprea publică prima imagine cu partenerul ei de viață. Fotografia care a înduioșat inimile fanilor: “Tot ce am nevoie”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x