Mara Oprea, surprinsă în timp ce își repetă replicile personajului Adela. Imagini pe care telespectatorii nu le văd aproape niciodată

Publicat pe 07.09.2021 la 11:04 Actualizat pe 26.10.2021 la 09:02

Mara Oprea, cunoscută pentru rolul său din serialul Adela, a ajuns la inima publicului din România datorită talentului său. Telespectatorii se pot bucura în fiecare joi de un noi episoade din serialul Adela, însă puțini au avut ocazia să vadă cum se pregătesc actorii pentru momentul acțiunii.

Mara Oprea, în pielea personajului Adela

Antena 1

Mara a fost surprinsă chiar în timpul repetițiilor, când învăța replicile personajului Adela.

Colega sa de platou, Oana Moșneagu, a filmat-o cu foile în mână, moment în care spunea una dintre replicile Adelei.

Mara Oprea, surprinsă în timp ce repetă replicile Adelei. Cum se pregătește înainte de "Acțiune"

Mulți telespectatori se întreabă cum învață actorii texte atât de lungi, însă adevărul e că ei repetă în mod constant și trebuie să știe fiecare frază pe care urmează să o spună, astfel încât momentul să fie unul fără cusur.

Mara le arată oamenilor că ea învață până în ultimul moment și își face atribuțiile la perfecție, la fel și colegii săi de platou.

Mara Oprea și Oana Moșneagu sunt foarte bune prietene în realitate, chiar dacă în serialul Adela sunt antagoniste. De curând, cele două s-au filmat împreună chiar după încheierea unei zi de filmări și au arătat tuturor cum își petrec timpul.

Cum își petrec timpul Oana Moșneagu și Mara, în afara platoului de filmare

Mara Oprea și Oana Moșneagu sunt două dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, cunoscute după rolurile pe care le au în Adela. În serial sunt personaje rivale, însă puțini știu că cele două în realitate au o relație foarte apropiată.

Adela și Andreea sunt două persoanje diferite, care nu seamană deloc una cu celalată la intenții. Andreea i-a furat identitatea Adelei și ar face orice să-i fure întreaga viață, iar Adela este pașnică și caută echilibrul.

Cele două intepreteză perfect rolurile, însă atunci când "cortina" cade, ele revin la sentimentele de prietenie și apropiere, ba chiar iau masa împreună și se distrează de minune. Mulți bănuiau că cele două actrițe nu s-ar înțelege deloc bine în realitate, influențați fiind de rolurile pe care le joacă, însă este complet greșit.

De curând, Mara Oprea și Oana Moșneagu au ieșit la restaurant pentru a lua o masă copioasă după filmare. Cele două au dat de înțeles că au avut o zi grea, iar câteva ore de pauză sunt bine venite.

Cei mai îndrăgiți actori pot fi văzuți pe micile ecrane în fiecare joi, în cel de-al doilea sezon al serialului de ficțiune ”Adela - Adevăr și eliberare”, produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, de la ora 20.30, la Antena 1.

În articolul

Mara Oprea, surprinsă în timp ce își repetă replicile personajului Adela. Imagini pe care telespectatorii nu le văd aproape niciodată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x