Cum se răsfață Mara Oprea și Oana Moșneagu după zi de filmare pentru serialul Adela. Cum au fost surprinse cele două

Publicat pe 02.09.2021 la 13:37 Actualizat pe 02.09.2021 la 14:08

Mara Oprea și Oana Moșneagu sunt foarte bune prietene în realitate, chiar dacă în serialul Adela sunt antagoniste. De curând, cele două s-au filmat împreună chiar după încheierea unei zi de filmări și au arătat tuturor cum își petrec timpul.

Oana Moșneagu și Mara Oprea, actrițele din serialul Adela

Instagram

Mara Oprea și Oana Moșneagu sunt două dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, cunoscute după rolurile pe care le au în Adela. În serial sunt personaje rivale, însă puțini știu că cele două în realitate au o relație foarte apropiată.

Își petrec timpul atât la filmări, cât și atunci când nu mai sunt în atenția obiectivelor.

Cum au fost surprinse Oana Moșneagu și Mara Oprea în afara filmărilor

Adela și Andreea sunt două persoanje diferite, care nu seamană deloc una cu celalată la intenții. Andreea i-a furat identitatea Adelei și ar face orice să-i fure întreaga viață, iar Adela este pașnică și caută echilibrul.

Cele două intepreteză perfect rolurile, însă atunci când "cortina" cade, ele revin la sentimentele de prietenie și apropiere, ba chiar iau masa împreună și se distrează de minune. Mulți bănuiau că cele două actrițe nu s-ar înțelege deloc bine în realitate, influențați fiind de rolurile pe care le joacă, însă este complet greșit.

De curând, Mara Oprea și Oana Moșneagu au ieșit la restaurant pentru a lua o masă copioasă după filmare. Cele două au dat de înțeles că au avut o zi grea, iar câteva ore de pauză sunt bine venite.

Cei mai îndrăgiți actori vor fi văzuți din nou pe micile ecrane, începând de joi, în cel de-al doilea sezon al serialului de ficțiune ”Adela - Adevăr și eliberare”, produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, va avea premiera diseară, de la ora 20.30, la Antena 1.

Citește și: Mara Oprea a îmbrăcat o rochie cu crăpătură adâncă și a făcut furori cu un look imperial. Ipostaza în care rar a fost văzută actrița din Adela

Începând din această seară, în fiecare joi, de la 20:30, cei de acasă vor putea descoperi, astfel, care este parcursul personajelor lor preferate și unde le vor duce răsturnările de situație, veştile neaşteptate şi momentele încărcate de tensiune din finalul primului sezon.

Citește și: Poze din timpul shooting-ului pentru serialul Adela. Ce a lăsat Oana Moșneagu să se vadă pe imagini

Ce se va întâmpla cu Mitu(Marian Râlea), care a anunţat că vrea să divorţeze de femeia alături de care a trăit o viaţă, Nuţi (Anca Sigartău)? Ce decizii importante va lua Livia (Cristina Ciobănaşu), care a realizat şi ea că lucrurile nu stau deloc bine în familia lor sau ce mai pregătește Martha (Carmen Ionescu), care s-a trezit din comă şi a pus-o pe asistenta sa, Rodica (Ioana Blaj), în faţa faptului împlinit? Rămne să aflați pe Antena 1!

În articolul

Cum se răsfață Mara Oprea și Oana Moșneagu după zi de filmare pentru serialul Adela. Cum au fost surprinse cele două

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x