Mara Oprea uimește cu o apariție splendidă într-un top cu decolteu adânc. Ce ținută specială a îmbrăcat actrița din Adela

Publicat pe 22.06.2022 la 18:30 Actualizat pe 22.06.2022 la 18:36

Mara Oprea este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, care a reușit să aibă parte de succes de la 21 de ani și se bucură de admirația multor oameni datorită participării sale în cadrul serialului fenomen de la Antena 1, Adela. De curând, ea a surprins cu o apariție splendidă pe rețelele de socializare.

Mara Oprea

Instagram/Mara Oprea

Tânăra actriță s-a făcut remarcată în cadrul unei producții mari, care i-a adus foarte multă vizibilitate în România. Mara Oprea și-a început cariera profesională cu pași uriași, iar talentul său a recomandat-o pentru rolul principal din drama Adela, un serial care a ținut cu sufletul la gură milioane de Români.

În prezent, Mara Oprea filmează intens pentru sezonul 4 și aproape zilnic se află pe platou. Mai mult, ea este foarte ocupată și cu licența, este pe punctul de a termina facultatea de Teatru din București (UNATC).

Pentru ea, pregătirea este foarte importantă așa că nu a lăsat deloc deoparte studiile superioare, fiind interesată să avanseze în carieră prin perfecționare și pregătire la cele mai înalte nivele. Când nu se află la vila “Andronic”, e lesne de înțeles că Mara Oprea este preocupată de școală, așa cum deseori a spus chiar ea în cadrul interviurilor, cât și acordă timp odihnei.

Mara Oprea surprinde pe rețelele de socializare cu o apariție încântătoare. Cuma fost surprinsă actrița din Adela “pe set”

Ei bine, majoritatea timpului său este ocupat de superbă producție îndrăgită de o țară întreagă. Ca și în cazul ultimei sale apariții, Mara Oprea se afla la vila “Andronic”, acolo unde se desfășoară aproape tot scenariul serialului.

Tânăra filmează cu spor pentru sezonul 4 care este aștepta cu nerăbdare de telespectatori. Așa cum și-a obișnuit fanii, Mara Oprea este extrem de activă în mediul online, Instagramul fiind canalul oficial prin care ea comunică fanilor săi.

Ajunsă la treabă, actrița s-a fotografiat în oglindă și a publicat imaginea pe pagina sa, acolo unde fanii o urmăresc în număr mare. Apariția sa nu a putut fi trecută cu vederea, mai ales că ținuta ei de vară este o reală inspirație pentru fani.

Citește și: Oana Moșneagu și Mara Oprea, apariție de senzație la un eveniment monden de răsunet! Cum s-au afișat cele două actrițe

Serialul fenomen Adela, care a cucerit publicul din România, a dat startul filmărilor celui de-al patrulea sezon. Prima reacție a actorilor din Adela.

Fanii serialului Adela au fost nerăbdători să afle dacă povestea ce i-a cuprins atât de mult va continua și într-un al patrulea sezon și iată că vestea a venit mai curând decât se așteptau. Actorii au dat deja start filmărilor pentru încă o serie de episoade menite să scoată la lumină cât mai mult adevărul din spatele unei povești complicate, ce a ținut milioane de români cu sufletul la gură.

Citește și: Mara Oprea a fost într-o vacanță de vis în Italia și a publicat imagini din locul de vis. Actrița s-a fotografiat într-o ipostază care a surpins plăcut fanii

Detalii despre ultimul sezon al serialului Adela

Telespectatorii s-au uitat de fiecare dată în număr mare la serialul produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, ducându-l în topul audiențelor și iată că povestea personajelor atât de complexe continuă pentru că nu au ieșit la suprafață toate ascunzișurile.

„Sezonul patru şi ultimul al seriei începe într-o liniște aparentă. Zic aparentă, pentru că în universul “Adela”, mereu există cineva sau ceva (nu zic, nu ne dăm de gol) care să perturbe această liniște. Vor fi în sfârșit fericiți cei doi? Dispariţia copilului îi va uni? Lucrurile aparent simple se complică în universul “Adela” și liniștea refuză să-și facă apariția. De ce? Cum? Aflăm în sezonul 4 din “Adela”, la Antena 1!”, a declarat Alecsandru Dunaev, interpretul lui Mihai.

În articolul

Mara Oprea uimește cu o apariție splendidă într-un top cu decolteu adânc. Ce ținută specială a îmbrăcat actrița din Adela

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x