Oana Moșneagu și Mara Oprea, apariție de senzație la un eveniment monden de răsunet! Cum s-au afișat cele două actrițe

Publicat pe 03.06.2022 la 16:27 Actualizat pe 03.06.2022 la 17:02

Oana Moșneagu și Mara Oprea au surprins seara trecută cu apariția în cadrul unui eveniment monden. Cum au apărut cele două actrițe din serialul Adela.

Oana Mosneagu și Mara Oprea

Instagram

Un eveniment monden de răsunet a reunit celebritățile televiziunii din România, joi, pe 2 iunie, într-o locație specială! Un fashion show spectaculos de la care nu au lipsit celebre branduri și personalitățile de top din showbiz-ul autohton.

Dintre numeroșii invitați, o notă aparte a fost adusă de cele două actrițe, Oana Moșneagu și Mara Oprea, care au impresionat cu aparițiile demne de laudă, în ținute ce au completat decorul special.

Oana Moșneagu și Mara Oprea au făcut furori la un eveniment monden cu totul special! Ce inute au purtat actrițele

Mara Oprea a îmbrăcat o rochie de vară, superbă, care i-a completat look-ul diafan deja bine știut de toată lumea. În vreme ce colega sa de platou, Oana Moșneagu a surprins cu o apariție destul de îndrăzneață.

Actrița a îmbrăcat un top scurt și o rochie lungă cu voaluri, ce încadrat-o perfect în decorul plin de culoare al evenimentului monden.

Cele două tinere are un trup impecabil și un chip luminos. Ele impresionează cu fiecare apariție, iar postările lor din mediul online strâng sute de mii de aprecieri din partea oamenilor de pretutindeni.

Citește și: Oana Moșneagu a bifat o apariție răvășitoare într-o rochie din garderoba personajului său, Andreea. Cât de bine arată actrița

Au început filmările pentru sezonul 4 Adela

Serialul fenomen Adela, care a cucerit publicul din România, a dat startul filmărilor celui de-al patrulea sezon. Prima reacție a actorilor din Adela.

Fanii serialului Adela au fost nerăbdători să afle dacă povestea ce i-a cuprins atât de mult va continua și într-un al patrulea sezon și iată că vestea a venit mai curând decât se așteptau. Actorii au dat deja start filmărilor pentru încă o serie de episoade menite să scoată la lumină cât mai mult adevărul din spatele unei povești complicate, ce a ținut milioane de români cu sufletul la gură.

Telespectatorii s-au uitat de fiecare dată în număr mare la serialul produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, ducându-l în topul audiențelor și iată că povestea personajelor atât de complexe continuă pentru că nu au ieșit la suprafață toate ascunzișurile.

Citește și: Mara Oprea a fost într-o vacanță de vis în Italia și a publicat imagini din locul de vis. Actrița s-a fotografiat într-o ipostază care a surpins plăcut fanii

„Sezonul patru şi ultimul al seriei începe într-o liniște aparentă. Zic aparentă, pentru că în universul “Adela”, mereu există cineva sau ceva (nu zic, nu ne dăm de gol) care să perturbe această liniște. Vor fi în sfârșit fericiți cei doi? Dispariţia copilului îi va uni? Lucrurile aparent simple se complică în universul “Adela” și liniștea refuză să-și facă apariția. De ce? Cum? Aflăm în sezonul 4 din “Adela”, la Antena 1!”, a declarat Alecsandru Dunaev, interpretul lui Mihai.

În articolul

Oana Moșneagu și Mara Oprea, apariție de senzație la un eveniment monden de răsunet! Cum s-au afișat cele două actrițe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x