Marele regret al actriței Virginia Rogin: ”Au trecut 40 de ani și nimeni nu...”

Publicat pe 15.09.2017 la 10:24 Actualizat pe 15.09.2017 la 10:34

Virginia Rogin, cea care o interpreteaza pe Zorica in primul serial tv filmat integral cu telefonul, ne-a spus care este unul dintre cele mai mari regrete ale sale.

Virginia Rogin, alias Zorica, din primul serial românesc filmat cu telefonul mobil, a mărturisit, în exclusivitate pentru tvhappy.ro, care este unul dintre marile sale regrete.

”Sunt atât de nefericită că niciodată nu am avut nicio întâlnire aniversară după absolvirea liceului sau a facultății. Anul acesta se împlinesc 40 de ani de la terminarea facultății și numeni nu organizează nimic. Sunt tare tristă”, ne-a declarat ea.

Virginia Rogin a intrat în echipa Happy Channel odată cu lansarea primului serial românesc de televiziune filmat integral cu telefonul mobil. iSerialul ”Când mama nu-i acasă”, realizat de Ruxandra Ion, a reprezentat o premieră în istoria televiziunii din România. Povestea acestuia continuă și în proiectul ”O grămadă de caramele”, a cărui premieră va avea loc pe 17 septembrie, de la ora 17.50, la Antena 1. Iar din 18 septembrie, protagoniștii pot fi urmăriți în exclusivitate pe Happy Channel.

Produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, “O grămadă de caramele” va fi difuzat, din 18 septembrie, în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, numai la Happy Channel.

Din distribuție fac parte: Carmen Tănase (buni Smaranda), Marian Râlea (Tănase Găleata zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu (Miruna Șerban), Vlad Gherman (Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleata), Alina Chivulescu (Nora Șerban), Ioana Ginghină (Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion (Geanni Morante), Andrei Aradits (George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu (Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela), Augustin Viziru (Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha (Radu), Mihai Bubu Cernea (Micky Goga), Tatiana Șelaru (Ema), Elisa Ciocan (Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban), Tudor Roșu (Victoraș), VictorȚăpeanu (Leo), Mihai Marinescu (Porumbelu), Elena Șeulean (Mona), cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

În articolul

Marele regret al actriței Virginia Rogin: ”Au trecut 40 de ani și nimeni nu...”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x