Marian Râlea: ”Toată problema, în general, cu caramele este că la un moment dat...”

Publicat pe 07.12.2017 la 09:13 Actualizat pe 18.01.2018 la 17:08

Ce amintiri ii trezesc caremelele actorului Marian Ralea.

A dat savoare serialului ”O grămadă de caramele” în rolul lui Tănase Găleată, poreclit Tănase Șapte Case, așa că nu puteam să nu-l întrebăm pe îndrăgitul actor Marian Râlea ce amintiri îi trezesc... caramelele.

Cum ar fi viața dacă… ar fi o caramea? Toată problema, în general, cu caramele este că la un moment dat se termină… ca și viața. Dar, sunt la fel de dulci ca viața. Îți face o mare plăcere atunci când mănânci o caramea, știi că se va termina și totuși îți face puțin zilele mai fericite”, ne-a declarat actorul..

”O grămadă de caramele”continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul filmat integral cu telefonul mobil este produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, a fost difuzat la POSTUL DE TELEVIZIUNE HAPPY CHANNEL. Acum, el este disponibil și pe tvhappy.ro, dar și pe YouTube. Fii cu ochii pe Happy!

Din distribuție fac parte: Marian Râlea (Tănase Găleată, zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu (Miruna Șerban), Vlad Gherman (Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleată), Alina Chivulescu (Nora Șerban), Ioana Ginghină (Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion (Geanni Morante), Andrei Aradits (George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu (Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela Găleată), Augustin Viziru (Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha (Radu), Mihai Bubu Cernea (Micki Goga), Tatiana Șelaru (Ema), Elisa Ciocan (Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban), Tudor Roșu (Victoraș), Victor Țăpeanu (Leo), Mihai Marinescu (Porumbelu’), Elena Șeulean (Mona), cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

Pe Marian Râlea îl veți putea urmări, în fiecare luni, de la 20.00, la Antena 1. ”Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România.

Noul serial pe care îl realizează Antena 1 pentru telespectatori se poate mândri cu performanța că este prima mare dramă, realizată în România, inspirată din povești turcești.

În articolul

Marian Râlea: ”Toată problema, în general, cu caramele este că la un moment dat...”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x