Cautare: 52 rezultate dupa tagul "marian ralea"

Personajul pe care Marian Râlea și-ar dori să-l joace: Harry Potter

acum 5 zile

Marian Râlea a mărturisit că este cel mai fericit atunci când se află pe scenă, când dă viață unor personaje.

CulTour. Interviu memorabil cu Marian Râlea (3)

acum 6 zile

Îndrăgitul actor Marian Râlea, cunoscut pentru rolul "Sile" din Fructul Oprit, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

CulTour. Interviu memorabil cu Marian Râlea (2)

acum 6 zile

Îndrăgitul actor Marian Râlea, cunoscut pentru rolul "Sile" din Fructul Oprit, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

CulTour. Interviu memorabil cu Marian Râlea (1)

acum 6 zile

Îndrăgitul actor Marian Râlea, cunoscut pentru rolul "Sile" din Fructul Oprit, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Star Matinal. Marian Râlea, viața dincolo de scenă

acum 11 zile

Marian Râlea, celebrul actor, joacă în serialul Sacrificiul care va începe la Antena 1. Vedeta vorbește descrie în câteva cuvinte personajul său din peliculă.

Ultima săptămână de filmări la serialul Fructul Oprit! Actorii îşi iau la revedere de la casa din Snagov

acum 143 zile

Adriana Trandafir, în lacrimi! Şi nu este singura actriţă care a avut parte de o despărţire. dureroasă, căci sunt ultimele zile pe platourile de filmare de la îndrăgitul serial "Fructul Oprit".

Declarații de dragoste în cuplul oltenilor Boască: Lino, eu te iubesc pentru că ești tu! Tu nu te ascunzi, tu nu te prefaci

acum 152 zile

Declarații emoționante și romantism sunt și în cuplul oltenilor Boască. „Lino, eu te iubesc pentru că ești tu! Tu nu te ascunzi, tu nu te prefaci. Tu nu-ți faci bucle, nu umbli cu pantofi cu tocuri cui. Pentru mine ești cea mai frumoasă și sinceră! De asta te iubesc!”, îi spune...

Sile cere să fie arestat: Ești un criminal care a tras ca un nemernic fără milă!

acum 152 zile

Sile (Marian Râlea) se simte vinovat și într-o discuție cu sine cere să fie arestat. ”Ești un criminal care a tras ca un nemernic fără milă!”, a spus acesta

La ce au renunțat Adriana Trandafir şi Marian Râlea de dragul actoriei: Noi nu avem viață personală

acum 174 zile

Cel mai iubit cuplu de actori au dezvăluir, într-un interviu exclusiv, toate sacrifiiciile pe care le-au făcut pentru actorie. Adriana Trandafir şi Marian Râlea au vorbit despre geutăţile prin care au trecut, dar şi despre cum sunt ei în spatele camerelor de filmat.

Actorii din serialul „Fructul oprit” vin la emisiunea „Chefi la cuțite”!

acum 273 zile

Invitații speciali ai serii sunt actorii din serialul ”Fructul Oprit”, difuzat de Antena 1. Marian Râlea, Adriana Trandafir și Virginia Rogin, alături de alți colegi din distribuție, sunt doar o parte dintre cei care vor decide soarta echipelor. Verdictul primului battle din sezon este...

Sile (Marian Râlea) a ajuns în China. Ce mesaj i-a transmis familei

acum 299 zile

Sile (Marian Râlea) a ajuns în China. Iată ce mesaj i-a transmis familei.

Îi leagă o prietenie de patru decenii. Cum s-au cunoscut Bogdan Stanoevici și Marian Râlea

acum 370 zile

Bogdan Stanoevici, actorul care îl interpretează pe Marius Cristescu în cel de-al doilea sezon “Fructul oprit”, și-a amintit cu drag de perioada în care s-a cunoscut cu doi dintre colegii săi de breaslă, cu care face acum echipă în producția de la Antena 1.

Adriana Trandafir și Marian Râlea spun ce se va întâmpla în sezonul al doilea din ”Fructul Oprit”

acum 404 zile

Filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului ”Fructul oprit” au început, deja. Până la lansarea lui pe micul ecran, la Antena 1, rămân multe întrebări în ceea ce privește soarta personajelor din primul serial dramă psihologică din România.

Adriana Trandafir și Marian Râlea, despre ”Fructul Oprit”: Se vor întâmpla lucruri la care nu vă găndiți”

acum 453 zile

Adriana Trandafir și Marian Râlea vorbesc despre ultimul episod din Fructul Oprit. Cei doi declăară faptul că ultimul episod va surprinde fanii serialului.

Adriana Trandafir mărturisește: ”Mi-am dorit să ies la pensie”. Actrița a spus la ”PoveștiCOOL” ce planuri are

acum 474 zile

Un interviu cu Adriana Trandafir și Marian Râlea nu are cum să nu îți transmită o stare de bine. Marii actori, care formează un cuplu în serialul „Fructul Oprit” (difuzat de Antena 1), au fost invitații lui Vlad Gherman la ”PoveștiCOOL”.

Motivul pentru care Marian Râlea suferă în tăcere. ”Magicianul”, întâlnire de colecție în platoul ”Răi da buni”

acum 475 zile

Marian Râlea vine în platoul ”Răi da buni” și vorbește despre motivele pentru care suferă în tăcere.

Trucul pe care Marian Râlea i l-a dezvăluit lui Tudor Roșu

acum 538 zile

Acum, Tudor poate fi urmărit de telespectatori în “Fructul oprit”, serialul difuzat de Antena 1, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, în cadrul căruia îl interpretează pe Petru Caragea.

Ce înseamnă fericirea pentru Marian Râlea, alias Vasile Boască, din serialul ”Fructul oprit”

acum 545 zile

Actorul care îl interpretează pe Vasile Boască în serialul ”Fructul oprit” (difuzat miercurea, de la 20.00, la Antena1) a împărtășit definiția fericririi pe pagina sa de Facebook.

Marian Râlea, despre cum împăturește sarmalele cu o mână și alte lucruri frumoase, la ”PoveștiCOOL”

acum 578 zile

Care sunt lucrurile cu care și-a uimit colegii de platou, printre care împăturirea sarmalelor cu o mână, aflați din clipul alăturat.

1
2
3