Mario Duarte dezvăluie dacă va reveni în Betty cea urâtă 2. A jucat rolul lui Nicolás Mora, prietenul cel mai bun al lui Betty

Publicat pe 23.11.2023 la 14:00 Actualizat pe 23.11.2023 la 09:59

Actorul columbian a interpretat unul dintre cele mai îndrăgite personaje din celebra telenovelă. Acum spune dacă va reveni în Betty cea urâtă 2.

Ana Maria Orozco și Mario Duarte

Mario Duarte dezvăluie dacă va reveni în Betty cea urâtă 2

Happy Channel

Una dintre cele mai mari platforme de streaming a creat senzație cu anunțul făcut recent. Se pare că Betty cea urâtă revine cu partea a doua a poveștii. Istoria care a cucerit o lume întreagă va ajunge din nou în inimile fanilor cu Ana María Orozco și Jorge Enrique Abello în rolurile principale. Cei doi vor interpreta personajele deja cunoscute, “Beatriz Pinzón” și “Armando Mendoza”.

Mario Duarte dezvăluie dacă va reveni în Betty cea urâtă 2

Această veste le-a adus fanilor iluzia că și alte personaje vor reveni pe micile ecrane, în afara celor doi protagoniști. În prezent nu se cunosc foarte multe detalii despre ceea ce urmează să apară în curând în atenția telespectatorilor, însă puțin câte puțin, actorii din povestea originală oferă declarații legate de posibila participare în cadrul producției.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De data aceasta vorbim despre Mario Duarte, actorul care l-a interpretat pe “Nicolás Mora” în telenovela originală din 1999, arată tvynovelas.com. Este imposibil să ne-o imaginăm pe faimoasa Betty cea urâtă fără prietenul ei cel mai bun, inconfundabilul “Nicolás Mora”, un economist briliant care în ciuda conflictelor cu “Hermes Pinzón” și prezența în casa prietenei sale, îi aduce acesteia aportul necesar în momentele critice din celebra poveste.

Citește și: Ana Maria Orozco, dezamăgirile în dragoste. Ce a declarat despre cele două căsnicii eșuate și o relație care s-a terminat brusc

Pentru fani este de nedescris această telenovelă fără “Nicolás Mora”. Într-un interviu recent, actorul Mario Duarte a dezvăluit că va accepta să se întoarcă pe micile ecrane în rolul care l-a făcut celebru, însă există totuși un impediment care i-ar putea schimba planurile. Mario Duarte, pe lângă alte personaje din Betty cea urâtă, nu a ținut să revină la personajul său încă de la finalizarea telenovelei, față de alți colegi, ceea ce reprezintă un avantaj. Se pare totuși că speranța moare ultima și actorul s-ar putea întoarce ca “Nicolás Mora”.

“Conversația poate altera pretențiile mele de negociere cu ei, ideea este acolo, pe hârtie și cred că toată lumea vorbește despre asta, dar încă mai există această perioadă în care trebuie să se cristalizeze totul sau să fie lăsat deoparte pentru că este un proiect foarte mare și foarte ambițios.”, a declarat Mario Duarte, arată aceeași publicație.

Ce s-a întâmplat cu Adriana Franco, actrița care a interpretat-o pe mama faimoasei Betty

O femeie ce mereu și-a sprijinit fiica, personajul Julia Solano, a avut o traiectorie scurtă dar semnificativă în viața faimoasei Betty cea urâtă. Personajul Julia reprezintă un contrapunct important în viața plină de cruzime și superficialitate pe care o traversează Betty în fiecare zi.

Citește și: Betty cea urâtă revine cu un al treilea sezon. Ana María Orozco și Jorge Enrique Abello, din nou împreună într-o continuare a poveștii

În timp ce lumea exterioară o judecă pe Betty pentru aparițiile sale, mama o învață valoarea autenticității, bunătatea și puterea interioară. Prin exemplul său, Julia o învață pe Betty să nu se lase definită de standardele impuse de societate și să aibă încredere în sensibilitatea și în talentele sale.

După succesul în telenovela Betty cea urâtă, Adriana Franco a participat în varii producții și chiar dacă au fost roluri secundare, i-au servit pentru a o aduce mai aproape de publicul din țara sa. Astfel a continuat până în 2021, an în care s-a retras de pe micile ecrane în telenovela Enfermeras.

În articolul

Mario Duarte dezvăluie dacă va reveni în Betty cea urâtă 2. A jucat rolul lui Nicolás Mora, prietenul cel mai bun al lui Betty

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x