Marlene Favela a sărbătorit un moment important din viața fiicei sale. Bella Seely a îmbrăcat o rochie albă, lungă

Publicat pe 18.07.2023 la 13:46 Actualizat pe 18.07.2023 la 14:27

Marlene Favela a fost alături de fiica sa într-un moment important al vieții. Despre ce este vorba.

Marlene Favela poartă o cămașă albă și un sacou negru cu mâneci lungi și zâmbește

Marlene Favela a sărbătorit un moment important din viața fiicei sale

Profimedia Images

Pentru faimoasa vedetă Marlene Favela nu există comoară mai de preț decât fiica sa, micuța Bella Seely în vârstă de 3 ani. Este fructul iubirii din căsicia cu George Seely și nu există moment în care să nu se bucure cu adevărat de viață alături de ea.

Marlene Favela a sărbătorit un moment important din viața fiicei sale

Chiar dacă maternitatea a transformat-o cu adevărat, spune că nu ar ține să repete experiența. Se concentrează în prezent pe creșterea fiicei sale și pe toate proiectele profesionale în derulare. În luna octombrie a anului trecut a sărbătorit cea de-a treia zi de naștere a fiicei sale și recent a participat în cadrul unei slujbe importante realizate în mod religios.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În Mexic, această “prezentare” are loc odată cu împlinirea vârstei de trei ani a micuților. Ceremonia are loc în biserică, alături de nașii aleși de părinți. De asemenea, vestimentația este foarte importantă, asta pentru că totul rămâne la ideea părinților. Pentru fiica sa, Marlene Favela a ținut să aleagă o rochie albă, lungă ce a transformat-o cu adevărat într-o păpușă vie.

Citește și: Marlene Favela a divorțat acum mai bine de un an, însă e gata să iubească din nou. Cum arată bărbatul ideal pentru celebra vedetă

A purtat mănuși albe și o cordeluță pe cap, iar mama sa celebră a îmbrăcat o rochie albastră până la genunchi. În picioare a purtat sandale aurii, la fel și plicul pe care l-a avut în mână. Pentru Marlene Favela această dată a reprezentat un punct important în viața sa. Este vorba despre o tradiție catolică ce are loc în Mexic.

“Am promis că o să am grijă de tine și o să-ți ghidez pașii pentru a te transforma într-o fetiță frumoasă cu valori și plină de credință. Iubesc să văd cum te transformi într-o ființă plină de lumină.”, a scris Marlene Favela pe pagina de Instagram, în dreptul câtorva imagini publicate.

“Mulțumesc familiei pentru că a fost întotdeauna alături de mine și că mă iubește! Vă mulțumesc fiecăruia pentru că m-ați însoțit într-o zi atât de specială.”, a spus Marlene Favela.

Ce caută Marlene Favela într-o relație, declarațiile vedetei

Are 45 de ani și este una dintre cele mai îndrăgite vedete de telenovele la momentul actual. După despărțirea de George Seely, tatăl fiicei sale, nu a mai ținut să aibă nicio relație amoroasă. Recent, a dezvăluit ce calități își dorește din partea unui bărbat pe care l-ar putea avea alături.

Citește și: Marlene Favela a fost surprinsă într-o ținută care îi lasă la vedere abdomenul. Cum arată actrița care făcea furori în telenovela "Pisica Sălbatică"

“Să fie om, în timp ce respiră, trebuie să continue să lupte, să trăiască, să fie îndrăgostit.”, a transmis într-un interviu din trecut. Actrița din La desalmada și Pasion s-a aflat pe covorul roșu pentru producția Disney on Ice. Acolo a ținut să răspundă întrebărilor jurnaliștilor. Aceștia au ținut să afle care este situația sa sentimentală în acest moment.

“Păi trebuie să ies. N-o să mă vedeți ieșind întotdeuana din casă. Acum cred că ce îmi necesită atenția este chiar fiica mea. Dar nu, sunt destul de preocupată de acest aspect.”, a spus vedeta. A subliniat că este deschisă să trăiască o nouă romanță, indiferent de natura sa.

“Eu vreau ce-mi trimite universul, n-o să spun vreau aia sau am nevoie. Dar dacă este prezentabil și frumos, da.”, a conchis.

În articolul

Marlene Favela a sărbătorit un moment important din viața fiicei sale. Bella Seely a îmbrăcat o rochie albă, lungă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e acelaşi preţ ca în UK"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Rețetă de prăjitură cu mango și mere. Un desert ideal pentru weekend
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x