Marlene Favela își lasă la vedere trupul de invidiat într-o rochie lungă până în pământ. Vedeta a optat pentru o ținută cu totul specială

Publicat pe 06.05.2023 la 20:00 Actualizat pe 06.05.2023 la 20:28

Marlene Favela își lasă la vedere trupul de invidiat într-o rochie lungă până în pământ. Vedeta a optat pentru o ținută cu totul specială.

Marlene Favela poartă o rochie verde fără mâneci, are părul lung, desprins și zâmbește

Marlene Favela își lasă la vedere trupul de invidiat într-o rochie lungă până în pământ

Getty Images

Marlene Favela a devenit pentru prima oară mămică în 2019, atunci când a venit pe lume micuța Bella. Cu toate că a divorțat de impresarul George Seely după doar 3 ani de căsnicie, cei doi continuă să aibă o relație cordială pentru fiica lor. Aceasta i-a lăsat recent tatălui un mesaj cu ocazia zilei sale de naștere.

Marlene Favela își lasă la vedere trupul de invidiat într-o rochie lungă până în pământ

Bella, fiica actriței de origine mexicană și a impresarului George Seely, a ținut să-i lase tatălui său un mesaj emoționant cu ocazia zilei sale de naștere. Bărbatul originar din Australia i-a răspuns la scurtă vreme.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“La mulți ani, tata, te iubesc”, a scris Bella pe contul său de Instagram în dreptul unei fotografii de pe vremea când era doar un bebeluș în brațele lui George Seely. Cu toate că în prezent Bella locuiește cu mama sa, Marlene Favela a mărturisit că nu s-ar opune ideii ca fiica sa să locuiască cu tatăl său. De altfel, vedeta nu a vorbit niciodată despre adevăratul motiv care a dus la ruptura de George Seely.

Citește și: Marlene Favela, trup de manechin într-o rochie verde fluorescentă! Apariția vedetei la 45 de ani este uimitoare

“Sunt lucruri ce îi aparțin doar ei. Ce vreți să știți de mine, vă spun cu mare drag, o să împărtășesc mereu. Fiica mea își are tatăl prezent, voi vedeți. Aceste lucruri sunt foarte personale și nu am de ce să le împărtășesc pentru că îi aparțin fiicei mele.”, a mărturisit vedeta. Aceasta își continuă proiectele profesionale, iar recent a dezvăluit care este rolul ce o va aduce din nou în atenția fanilor. Îmbrăcată într-o rochie albastră până în pământ, vedeta s-a lăsat fotografiată într-o locație inedită. A pășit pe o podea plină cu apă și i-a uimit pe prietenii săi virtuali.

“Ea este Columbia Villareal, o s-o cunoașteți în curând din 20 februarie.”, a transmis Marlene Favela. Printre faimoșii care au ținut-o s-o felicite este Angelique Boyer, Cecilia Galliano și Sebastian Rulli.

Marlene Favela strălucește în rochii de revistă la 45 de ani

Marea actriță Marlene Favela strălucește în mediul online cu cele mai impresionante rochii la vârsta de 45 de ani. Indiferent că vorbim despre ținute de gală sau apariții simple pe străzile din Mexic, aceasta reușește să-și păstreze aceeași siluetă încă de când telespectatorii au văzut-o în telenovela “Pisica sălbatică” drept protagonistă. Cu toate că este una dintre cele mai cunoscute vedete, fiica sa Bella Seely pare că îți dorește o altă carieră în viață.

Citește și: Marlene Favela și-a sărbătorit fiica. Micuța Bella Seely a împlinit 3 ani

Micuța Bella Seely a demonstrat în mediul online că are talent în bucătărie. S-a lăsat fotografiată chiar de către mama sa celebră purtând un șorț roz și o bonetă specifică chefilor.

“Eu pot să fiu tot ce aș vrea să fiu. Poate că aș fi un mare chef. Cheful meu favorit, te iubesc”, a scris Marlene Favela. Bineînțeles că imaginile nu au putut scăpa comentariilor.

“Ce frumușică ești”, “Nu mai este nimeni ca fetița ta”, “Ce mare te-ai făcut”, au scris internauții. Marlene Favela a ținut să-i creeze fiicei sale un cont pe rețelele sociale. Are peste 300 de mii de prieteni virtuali.

În articolul

Marlene Favela își lasă la vedere trupul de invidiat într-o rochie lungă până în pământ. Vedeta a optat pentru o ținută cu totul specială

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x