Marlene Favela, trup de manechin într-o rochie verde fluorescentă! Apariția vedetei la 45 de ani este uimitoare

Publicat pe 09.11.2022 la 18:27 Actualizat pe 11.11.2022 la 19:01

Marlene Favela, actrița cunoscută din producția Pisica Sălbatică, vrăjește urmăritorii cu ultima sa apariție. Îndrăgită vedetă știe cum să își pună atuurile în evidență și se mândrește cu un trup de felină la vârsta de 45 de ani.

Marlene Favela

Getty

Nu mai este un secret pentru nimeni că vedeta Marlene Favela este una dintre celebritățile cunoscute la nivel mondial pentru talentul, dar și frumusețea cu care am înzestrat-o natura.

Chiar dacă a trecut printr-o sarcină și este mama unei fetițe perfect sănătoase, aceasta pare să nu fi fost deloc afectată de transformări de-a lungul timpului. Vedeta păstrează aceleași trăsături pe care fanii telenovelelor le știu de când ea era adolescentă.

Marlene Favela surprinde cu ultima apariție. Cum arată într-o rochie mulată

Deși Marlene a dat naștere unei superbe fetițe în urmă cu un an de zile, orice urmă a sarcinii a fost de mult îndepărtată de vedetă. Alimentația bine aleasă, grija pentru sine și orele petrecute în sală o mențin pe Favela în formă.

În ciuda corpului ei, care ai crede că poate complimenta orice ținută, actrița este foarte atentă și la hainele pe care le poartă. Este mereu atentă la stilul pe care-l abordează, alegând mereu piese care o scot de anonimat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este celebră, frumoasă și bogată, iar pe lângă aceste lucruri este o extrem de elegantă, blândă și atractivă. A jucat în ”Pisica Sălbatică” și ”Zorro”, varianta mexicană a celebrei producții americane ”Masca lui Zorro”, iar acum impresionează prin fiecare apariție a sa, chiar dacă perioada gloriei a trecut. Marlene Favela culege roadele muncii sale de actor.

Citește și: Marlene Favela a făcut spectacol la un eveniment într-o rochie roșie, cu decupaj îndrăzneț. Apariția sa este imperială

Marlene Favela este actrița care cucerea publicul cu rolurile sale seducătoare la începutul anilor 2000. Acum ea este femei în toată firea și mama unei prințese adorabile și cu toate că viața de familie îi cere multă atenția, actrița este foarte atentă la imaginea sa și face din fiecare apariție un spectacol.

Marlene a apărut în 2013 ca prezentatoarea premiilor la Billboard Mexican Music Awards. La 12 decembrie 2017, Favela s-a căsătorit cu George Seely.

Marlene Favela, născută la 5 august 1977 în Santiago Papasquiaro, din Mexic, este model dar și actriță. În televiziunea mexicană, începând din 2013, Marlene a fost cunoscută mai ales ca Esmeralda în Zorro, La Espada y la Rosa.

În articolul

Marlene Favela, trup de manechin într-o rochie verde fluorescentă! Apariția vedetei la 45 de ani este uimitoare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x