Marlene Favela nu-și mai dorește copii. La 45 de ani, actrița este mămica unei fetițe pe nume Bella

Publicat pe 13.05.2023 la 20:00 Actualizat pe 13.05.2023 la 17:24

Marlene Favela nu se mai vede încă o dată în rolul de mămică. La 45 de ani, actrița o fetiță pe nume Bella.

Marlene Favela poartă părul lung și o floare la ureche

Marlene Favela nu-și mai dorește copii

Profimedia Images

Marlene Favela și-a exprimat dorința în ceea ce privește viitorul său ca și mămică. Nu-și mai dorește copii, asta pentru că o are deja în viața sa pe micuța Bella în vârstă de 3 ani.

Marlene Favela nu-și mai dorește copii

Actrița a devenit mămică pentru prima oară în 2019 și de atunci s-a dovedit a fi cea mai frumoasă experiență din viața sa. Cu toate acestea, spune că nu se mai vede în această ipostază încă o dată. Nu ar deranja-o dacă nu și-ar găsi pereche vreodată, asta pentru că ea și Bella sunt de ajuns, așa cum a mărturisit chiar ea, arată headtopics.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru Marlene Favela nu mai există nimic mai important în acest moment decât creșterea fiicei sale, Bella. Cele două apar deseori în fotografii pe rețelele sociale, ipostaze pe care chiar actrița ține să le imortalizeze. Recent, fiica vedetei a împlinit 3 ani și i-a oferit mamei sale cele lecții importante ce au ajutat-o în mai multe aspecte ale vieții.

Citește și: Marlene Favela face furori într-o rochie roșie mulată, cu decupaj adânc la spate. Cum arată ținuta de gală pe care o poartă în mijlocul zilei

Cu toate acestea, “Pisica sălbatică” nu se mai vede încă o dată cu burtica de gravidă, la 45 de ani. Cu toate că a existat o bună perioadă de timp ideea ca Bella să aibă un frățior sau o surioară, Marlene Favela spune că în prezent familia sa este de ajuns.

“Nu va avea niciodată un frățior pentru că cu ea sunt mai mult decât fericită.”, a declarat actrița pentru publicația Tvynovelas, arată hola.com. Marlene Favela s-a arătat dispusă să adopte un copil.

“Dacă într-o zi Bella o să-mi spună că vrea un frățior o să fiu foarte clară și o să mă gândesc foarte bine, ar putea exista posibilitatea asta, dar cred că ar trebui să treacă mulți ani.”, a mărturisit vedeta. Aceasta se arată foarte mândră de fiica ei care în prezent studiază la colegiu, așa cum s-a exprima chiar mama sa.

Totul Marlene Favela și fiica sa Bella

Marlene Favela spune că fiica sa studiază la colegiu și practică diferite activități extra școlare printre care karate, muzică, înot și flamenco. Dragostea pentru fiica sa a inspirat-o pe Marlene Favela să creeze linia de jucării și accesorii pentru copii.

Citește și: Marlene Favela a divorțat acum mai bine de un an, însă e gata să iubească din nou. Cum arată bărbatul ideal pentru celebra vedetă

“Există cinci modele de păpuși și în plus, linia de accesorii. Asta facem, lucrăm foarte frumos pentru că este un proiect de care sunt mândră.”, a mărturisit Marlene Favela. Ca și mama sa, micuța Bella își arată în mediul online calitățile de model ori de câte ori are ocazia. De-a lungul timpului, vedeta s-a arătat foarte rezervată atunci când vine vorba despre relația pe care a avut-o cu George Seely, tatăl fiicei sale.

Actrița din “Pisica Sălbatică” spune că se află în pace cu sine însăși, departe de relația pe care o are sau nu cu cel care i-a fost partener. Printre proiectele din telenovele, Marlene Favela continuă să-și crească fiica de una singură, ceea ce îi ocupă tot timpul. Ideea de a începe o nouă relație este departe de gândurile sale.

“Nu știu acum. Îmi petrec timpul în clasele fetiței, nu am timp de așa ceva.”, a mai spus vedeta.

În articolul

Marlene Favela nu-și mai dorește copii. La 45 de ani, actrița este mămica unei fetițe pe nume Bella

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x