Marlene Favela și Angelique Boyer sunt rivale pe micile ecrane. Care este de fapt adevărul despre cele două dive ale telenovelelor

Publicat pe 21.05.2023 la 20:00 Actualizat pe 21.05.2023 la 18:40

Marlene Favela și Angelique Boyer sunt rivale. Care este de fapt adevărul despre cele două dive ale telenovelelor.

Marlene Favela poartă o rochie verde fără mâneci, are părul lung, desprins și zâmbește, iar Angelique Boyer poartă o rochie albă

Marlene Favela și Angelique Boyer sunt rivale

Profimedia Images

Marlene Favela, Angelique Boyer și Danilo Carrera fac parte din distribuția telenovelei El amor invencible. Actrița în vârstă de 45 de a dezvăluit care este relația sa cu protagonista.

Marlene Favela și Angelique Boyer sunt rivale

Angelique Boyer a fost nevoită să facă eforturi fizice considerabile în telenovela El amor invencible. Nu doar că a fost nevoită să stea în apă rece pentru ore îndelungate, dar au mai existat și alte modalități prin care și-a demonstrat talentul. Chiar de la începuturile filmărilor au existat speculații cum că ar exista o rivalitate între Marlene Favela și Angelique Boyer. Actrița idn Columbia joacă rolul antagonistei și a oferit primele declarații în legătură cu acest subiect.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Protagonista din “Contra viento y marea” a negat faptul că ar avea o problemă cu partnera lui Sebastian Rulli. Cele două se susțin reciproc în cadrul filmărilor.

“Murim de râs în cadrul filmărilor, mereu ne facem să râdem reciproc. Cred că oameni o să mă urască, dar îmi aduc amintea că tot ei vor ca lucrurile să iasă cât mai bine. Acum nu am de unde să știu reacția publicului pentru că eu mereu am jucat personaje pozitive, cea care suferă, așa mă vedeți. Poate că acum o să-mi arunce un ou în față.”, a declarat actrița, potrivit Univision.com.

Citește și: Angelique Boyer vorbește despre “Rebelde” în plină ascensiune a formației din celebra telenovelă. Cum a trăit vedeta cea mai intensă perioadă pe plan profesional

De la începutul lunii februarie, Marlene Favela și-a exprimat admirația față de colega sa de pe platourile de filmare într-un interviu acordat revistei Hoy.

“Adevărul e că niciodată nu am simțit atâta admirație pentru o protagonistă. Angelique mă ține mereu în suspans.”, a mai spus vedeta din “Pisica sălbatică”. Cele două lucrează împreună în cadrul telenovelei “El amor invencible”.

Angelique Boyer este bucuroasă că joacă alături de Marlene Favela într-o telenovelă

De cealaltă parte, protagonista din El amor invencible a răspuns întrebărilor jurnaliștilor legate de relația cu colega sa de proiect. S-a declarat surprinsă atunci când a cunoscut-o pe Marlene Favela în persoană.

Citește și: Sebastian Rulli și-a sărbătorit fiul. Santiago a împlinit 13 ani și a fost felicitat atât de Angelique Boyer cât și de tatăl acesteia

“Întotdeauna Sebastian mi-a spus numai lucruri bune despre ea și n-am avut niciodată ocazia de a o întâlni, doar ne-am salutat. Adevărul e că m-a surprins foarte mult în multe sensuri.”, a declarat și Angelique Boyer.

“Nu știu, adevărul e că totul este foarte personal și greu de decis. Cred că trăim timpuri diferite, acum totul e super rapid și avem mai multe opțiuni, înainte nu existau.”, a declarat actrița care a jucat rolul “Vico” în telenovela “Rebelde”.

În ceea ce privește ideea de a avea un conflict cu colega sa de platou, Angelique Boyer a mărturisit că nu poate fi vorba despre o astfel de idee.

“Mă distrez foarte mult, e o femeie pe care o admir și este o colegă extraordinară. Cum vreți mereu să creați conflict între femei și toate chestiile astea, pe mine nu mă ating lucrurile astea. Eu încerc mereu să fiu foarte generoasă, și de data aceasta m-am întâlnit cu o femeie la fel de generoasă și deja ne amuzăm pe seama situației.”, a declarat Angelique Boyer, actrița din “Rebelde”. Cu toate că formează o relație serioasă cu Sebastian Rulli, actrița nu ezită să se prezinte în bikini alături de colegii de platou.

În articolul

Marlene Favela și Angelique Boyer sunt rivale pe micile ecrane. Care este de fapt adevărul despre cele două dive ale telenovelelor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x