Marlene Favela a făcut spectacol la un eveniment într-o rochie roșie, cu decupaj îndrăzneț. Apariția sa este imperială

Publicat pe 14.03.2022 la 16:55 Actualizat pe 14.03.2022 la 18:01

O știm din “Pisica Sălbatică” pe celebra actriță Marlene Favela, care în prezent continuă să uimească cu aparițiile sale dezinvolte. Acesta pare mult mai atrasă de lumea fashion-ului, dar și a beauty-ului, lăsând ecoul momentele sale de glorie din cinematografie să se audă printre altele.

Marlene Favela

Getty

Marlene Favela a devenit o prezență mult mai discretă de cât este mămică. Actrița în vârstă de 44 de ani este mult mai preocupată de viața de familie, însă nu neglijează nicio secundă cariera care încă strălucește cu putere.

Marelene Favela, ca o adevărată "Lady in Red", într-o rochie cu decupaj. Actrița și-a pus în evidență formele voluptoase

Cunoscută prin intermediul producțiilor de succes, actrița are un nume răsunător pentru milioane de oameni. Pe lângă prima sa dragoste, actoria, acesta și-a extins aria de activitate și către zona de beauty, acesta lăsându-se pe piață cu diferite rujuri semnate Marlene Favela.

Fanii însă tind să creadă că acesta este și o împătimită a fashion-ului, ea apărând în media cu ținute sofisticate, iar propunerile sale par gândite de stiliști. De curând, în cadrul unei gale, Marlene Favela apărut pe covorul roșu purtând o ținută cu un decupaj îndrăzneț.

Apariția sa de-a dreptul imperială nu a putut fi trecută cu vederea prea ușor, diamantele strălucindu-i în lumina blițului, la fel și paietele care îi decorează trupul.

Citește și: Marlene Favela face dezvăluiri inedite despre viața personală. Actrița a avut pretendenți de pe vremea când era căsătorită

Marlene Favela este actrița care cucerea publicul cu rolurile sale seducătoare la începutul anilor 2000. Acum ea este femei în toată firea și mama unei prințese adorabile și cu toate că viața de familie îi cere multă atenția, actrița este foarte atentă la imaginea sa și face din fiecare apariție un spectacol.

Marlene a apărut în 2013 ca prezentatoarea premiilor la Billboard Mexican Music Awards. La 12 decembrie 2017, Favela s-a căsătorit cu George Seely.

Marlene Favela, născută la 5 august 1977 în Santiago Papasquiaro, din Mexic, este model dar și actriță. În televiziunea mexicană, începând din 2013, Marlene a fost cunoscută mai ales ca Esmeralda în Zorro, La Espada y la Rosa.

Citește și: Marlene Favela a divorțat acum mai bine de un an, însă e gata să iubească din nou. Cum arată bărbatul ideal pentru celebra vedetă

În articolul

Marlene Favela a făcut spectacol la un eveniment într-o rochie roșie, cu decupaj îndrăzneț. Apariția sa este imperială

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x