Martha Julia vorbește despre căsnicia dintre Gabriel Soto și Irina Baeva. Opinia actriței despre actuala parteneră a fostului iubit

Publicat pe 23.11.2021 la 10:29 Actualizat pe 23.11.2021 la 11:22

Gabriel Soto și Irina Baeva și-au programat deja nunta, iar fanii sunt nerăbdători să afle noi detalii. Între timp, actrița Martha Julia vorbește despre căsnicia celor doi.

Gabriel Soto poartă costum confecționat din cămașă albă, pantaloni negri și sacou de aceeași culoare

Gabriel Soto în cadrul premiilor Lo Nuestro în 2010

Profimedia Images

Martha Julia și Gabriel Soto au format un cuplu mai bine de doi ani de zile, însă drumurile lor s-au separat la un moment dat. Acum, când actorul este tot mai aproape de căsnicia cu Irina Baeva, fosta lui parteneră a decis că dorește să spună câteva cuvinte despre acest eveniment.

Iată că nunta dintre Gabriel Soto și Irina Baeva agită apele și lasă oamenii să interpreteze detaliile așa cum își doresc.

Se pare că Martha Julia nu-și mai dorește să fie asociată cu fostul ei partener, astfel că orice detaliu legat de viața acestuia nu o mai interesează.

Martha Julia, despre căsnicia cu Gabriel Soto și Irina Baeva

Gabriel Soto și Irina Baeva au avut o relație plină de suișuri și coborâșuri, dar acum totul merge ca în paradis iar cei doi îndrăgostiți așteaptă să-și unească destinele. Între timp, fostele partenere ale actorului vorbesc pe seama celor doi.

Exemplu este și Martha Julia, actrița care a fost alături de Gabriel Soto mai bine de doi ani. “Nu mă mai întrebați despre acest subiect. Mă bucur mult pentru ei, dar nu vreau să mai vorbesc pe această temă.”, a mărturisit actrița Martha Julia.

Chiar dacă aceasta și-a spus opinia în legătură cu subiectul, presa a insistat ca Martha Julia să continue. “Să fie fericiți cu toții.”, a continuat vedeta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De când au devenit un cuplu solid, Gabriel Soto și Irina Baeva sunt de nedespărțit. Cei doi fac totul împreună, iar mai nou actorul a învățat limba rusă.

Martha Julia în vârstă de 48 de ani a mărturisit că are inima deschisă și e gata să iubească din nou atunci când ușile i se vor deschide. “Bineînțeles că nu sunt închis și aștept iubirea. Chiar dacă voi fi bătrână, sper să-mi întâlnesc perechea, e o temă ce nu se va închide niciodată. Dragostea e binevenită și sper să o întâlnesc. Va fi cel mai fericit bărbat din lume pentru că l-am așteptat atât.”, a continuat actrița.

Când se vor căsători Gabriel Soto și Irina Baeva?

Gabriel Soto și-a asigurat fanii că nunta alături de Irina Baeva va avea loc anul viitor. Momentan, cei doi sunt ocupați cu proiectele profesionale și pandemia de COVID-19 i-a oprit să aibă alături oamenii dragi.

Rusia are restricții dure care îi opresc pe părinții frumoasei actrițe să ia parte la evenimentul mult așteptat. Irina Baeva este nerăbdătoare să pășească spre altar îmbrăcată în alb, însă va trebui să mai aștepte până ce restricțiile se vor opri.

“Lucrăm la asta. Aveam o dată stabilită, stabilisem să ne căsătorim la finalul anului, dar din cauza proiectelor profesionale, nu mai putem face asta. Știam că o să începem să lucrăm, și cu filmările este foarte complicat.”, a mărturisit Gabriel Soto.

În ciuda situației, Gabriel Soto își dorește să se căsătorească și să-i jure iubire veșnică iubitei sale.

“În Rusia este foarte complicată situația. Este evident că dorim ca familia Irinei să fie alături de noi, dar momentan nu este posibil acest lucru.”, a continuat actorul.

În articolul

Martha Julia vorbește despre căsnicia dintre Gabriel Soto și Irina Baeva. Opinia actriței despre actuala parteneră a fostului iubit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x