Mauricio Islas și-a pierdut dorința de a trăi după scandalul în care a fost implicată actrița Génesis Rodríguez. Ce învățături nu a uitat actorul în prezent

Publicat pe 18.07.2023 la 14:55 Actualizat pe 18.07.2023 la 15:29

Au trecut 18 ani de când Maricio Islas a fost acuzat că ar fi abuzat-o sexual pe colega din telenovela Prisionera, actrița Génesis Rodríguez. Chiar dacă a trecut prin momente dificile, actorul a rămas mulțumit de experiență, în prezent fiind înconjurat de oameni care îl iubesc.

Mauricio Islas poartă o geacă neagră și stă aproape de un cal

Mauricio Islas și-a pierdut dorința de a trăi după scandalul în care a fost implicată actrița Génesis Rodríguez

Happy Channel

Pe data de 10 martie 2004 a fost transmis primul episod al telenovelei Prisionera, acolo unde Mauricio Islas a jucat rolul de protagonist alături de Gabriela Spaic. Din distribuția de atunci au făcut parte și Diana Quijano, Gabriela Roel, Alejandro Chabán și Génesis Rodríguez.

Mauricio Islas și-a pierdut dorința de a trăi după scandalul în care a fost implicată actrița Génesis Rodríguez

A fost telenovela de debut a faimoasei Génesis Rodríguez, însă a fost și momentul în care s-a pornit un întreg scandal mediatic. La începutul filmărilor, fiica interpretului José Luis Rodríguez 'El Puma' și modelul Carolina Pérez aveau 16 ani. În iunie 2004, după o petrecere organizat în cinstea succesului telenovelei, actrița a întreținut relații sexuale cu Mauricio Islas în cadrul hotelului Oriental din Miami.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tatăl vedetei l-a denunțat poliției pentru abuz sexual împotriva unui minor. Acesta a fost subiectul care l-a însoțit pe Mauricio Islas de-a lungul mai multor ani. În luna octombrie a anului 2022, acesta a oferit câteva declarații importante în fața prezentatorului Gustavo Adolfo Infante. În timpul conversație, a fost chestionat în legătură cu evenimentul petrecut în 2004.

Citește și: Cum arată astăzi Daniela Romo, la 22 de ani de la premiera telenovelei Taina din adâncuri ( El manantial). Traiectoria actriței de-a lungul timpului

“Am avut o situație complicată, transmisă în mediul online. Ăsta a fost un moment care m-a făcut să fiu foarte puternic. Imaginează-ți, mi-au crescut foarte multe frici, insecurități. Să-ți pierzi slujba, familia, prietenii.”, a spus actorul. A mărturisit că totul a fost revelator, actorul având probleme din copilărie cu încrederea de sine.

“M-a ajutat să-l cunosc pe Mau. Eu n-am știut că acest copil este atât de afectat, atât de vulnerabil.”, a spus actorul. A subliniat că teama lui era atât de mare încânt nu doar că avea insomnii, dar se închidea într-un dulap pentru mai multe ore.

“Era atât de mare disperarea mea încât m-am băgat într-un dulap și am rămas închis acolo. Când am ieșit trecuseră 7 ore.”, a dezvăluit actorul.

Mauricio Islas a fost urmărit ani de zile de povara unei situații din trecut

Pe când s-a ascuns în dulap, își aduce aminte că toate gândurile rele au ținut să-i întunece mintea, ba chiar a vrut să-și ia propria viață.

“M-am închis. Dintr-o dată mi-am spus: nu mai vreau să trăiesc, nu mai vreau să știu de nimic.”, a declarat Mauricio Islas. Cu toate acestea, a avut o simplă revelație care l-a ajutat să continue cu această luptă. Analizând retrospectiv, Mauricio Islas a punctat că în prezent se simte mai mult decât satisfăcut cu alegerea pe care a făcut-o. Acesta a ținut să le mulțumească celor care i-au fost alături, în special jurnaliștilor care nu au ascuns anumite fapte dintr-o poveste mult prea dureroasă.

Citește și: Mauricio Islas are o fiică în vârstă de 20 de ani. Camila Islas îi seamănă leit tatălui său celebru

A declarat că atunci când reușea să se întâlnească cu avocații, o făcea pe ascuns. De altfel, și fanii i-au fost alături cu vorbe și sfaturi, astfel că această experiență l-a ajutat să-și identifice adevărații prieteni. A semnalat că au existat mai multe schimbări în viața sa de atunci, cum ar fi divorțul de prima soție.

“Destinul voia să mă învețe. M-am întors în Mexic și am lucrat la o telenovelă.”, a spus.

În articolul

Mauricio Islas și-a pierdut dorința de a trăi după scandalul în care a fost implicată actrița Génesis Rodríguez. Ce învățături nu a uitat actorul în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x