Mayrín Villanueva și Eduardo Santamarina joacă împreună după 17 ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare într-o telenovelă

Publicat pe 11.09.2024 la 13:54 Actualizat pe 11.09.2024 la 14:30

Formează unul dintre cele mai unite cupluri din lumea telenovelelor. S-au îndrăgostit pe platourile de filmare și astăzi au o familie frumoasă. După 17 ani, Mayrín Villanueva și Eduardo Santamarina joacă împreună într-o nouă producție.

actriță zâmbește

Mayrín Villanueva și Eduardo Santamarina joacă împreună după 17 ani

Getty Images

S-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei 'Yo amo a Juan Querendón' în 2007. Doi ani mai târziu s-au căsătorit, au avut primul copil împreună și au dorit să formeze o familie unită și să-și îndeplinească visele împreună. Au ținut recent să le ofere fanilor o surpriză inedită.

Mayrín Villanueva și Eduardo Santamarina joacă împreună după 17 ani

Protagonistul din Rubi a dezvăluit în fața presei că după 17 ani va fi din nou în același proiect alături de soția sa. Spune că această situație îl “emoționează”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“O să fiu cu soția mea, o să jucăm rolul de soț și soție în această poveste. O să fie altă căsnicie, dar voi o cunoașteți pe cea reală, desigur.”, a spus actorul pe data de 10 septembrie, după cum arată univision.com. De la 'Yo amo a Juan Querendón', cei doi nu au mai jucat împreună într-o telenovelă. În 2024 urmează să apară împreună pe micile ecrane. Au mai jucat împreună într-o comedie, “'¿Es Neta Eva?'”, însă aceasta a fost transmisă doar în Mexic.

Citește și: Fiica lui Eduardo Santamarina va împlini 15 ani în convalescență. A fost operată de mai multe ori de-a lungul timpului

“De atâția ani de când suntem în lumea showbiz-ului, asta ar fi a treia oară când lucrăm împreună. Prima a fost cu Juan Querendon, a doua cu Es neta Eva? și acum în acest proiect. De la Juan Querendon până acum vorbesc de 17, 18 ani de când nu am mai jucat împreună.”, a spus acesta.

Nu a vrut să ofere foarte multe detalii despre proiect, nu se știe încă dacă va fi vorba despre un protagonist sau antagonist. A subliniat că totul va fi sub coordonarea lui Carlos Bardasano.

“Această poveste este diferită, nu ați mai văzut-o în Mexic.”, a menționat în fața jurnaliștilor. Acesta are peste 600 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt alături de familie.

Istoria de iubire dintre Mayrín Villanueva și Eduardo Santamarina

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei 'Yo amo a Juan Querendón' în 2007, acolo unde au avut și roluri de protagoniști. Chiar dacă au început să aibă sentimente unul pentru altul la finalul proiectului, acest lucru nu i-a reținut să-și formeze o familie.

Citește și: Eduardo Santamarina, portret înduioșător alături de soție și copii: „Recunoscător și mândru de familia pe care Dumnezeu mi-a dat-o”

“Pe la finalul proiectului eu eram foarte îndrăgostit. O vedeam, o auzeam, o sărutam și spuneam că îmi doresc o femeie ca ea și uite, mulțumită lui Dumnezeu e mama fiicei mele.”, a povestit Eduardo Santamarina într-un interviu din 2018. Cei doi s-au căsătorit în februarie 2009 și cinci luni mai târziu s-a născut fiica lor, Julia. Trăiesc împreună cu ceilalți copii ai faimoșilor din căsnicii anterioare, Romina și Sebastian Poza, dar și gemenii Eduardo și Roberto. Eduardo Santamarina a mai fost căsătorit cu Itati Cantoral între 2000 și 2004. Cu toate acestea, relația lor nu a funcționat.

Acesta a avut rolul de protagonist în telenovela Rubi, acolo unde a jucat alături de Barbara Mori și Sebastian Rulli. Printre actorii care au mai făcut parte din proiect se numără Jaqueline Bracamontes și Marlene Favela.

În articolul

Mayrín Villanueva și Eduardo Santamarina joacă împreună după 17 ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare într-o telenovelă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 septembrie 2024. Taurii au nevoie de o reevaluare a sentimentelor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
La 69 de ani, tanti Luţa şi-a salvat 20 de vecini din calea viiturilor. "I-am tras, că nu am avut încotro"
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Ghebe cu usturoi la tigaie. Una dintre cele mai gustoase rețete cu ciuperci
Catine
Compot de struguri. Cea mai simplă metodă de a conserva aroma strugurilor
useit.ro
Apple crește prețul pentru înlocuirea bateriei iPhone 16. Cât va costa
as.ro
Ion Ţiriac i-a anunţat „divorţul”, iar Ilie Năstase a lansat acuzaţii incredibile: „Aş face plângere la poliţie!”
MediCOOL
COVID în septembrie 2024. Principalele simptome, numărul de cazuri, reguli pentru persoanele testate pozitiv. Cât de periculoasă mai este boala
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
DeParinti
Ce cauzează un nas înfundat la copiii mici? Când este momentul să apelezi la un specialist
MediCOOL
Cauze ale stărilor de oboseală toamna. Cum le poți combate pentru o stare bună în zilele mohorâte
HelloTaste
Pastă de zahăr. Cum faci un decor fin și elegant pentru deserturi
x