Melisa Döngel, apariție spectaculoasă într-o rochie îndrăzneț de scurtă și mulată. Cum s-a pozat frumoasa actriță

Publicat pe 20.08.2024 la 20:30 Actualizat pe 20.08.2024 la 09:10

Melisa Döngel este, fără îndoială, una dintre cele mai atrăgătoare actrițe de origine turcă. Cele mai noi imagini cu ea întăresc acest statut oferit de către fanii săi.

Melisa Döngel este, fără îndoială, una dintre cele mai atrăgătoare actrițe de origine turcă. Cele mai noi imagini cu ea întăresc acest statut.

Melisa Döngel nu ezită să-și pună în evidență atuurile fizice. Tânăra actriță este posesoarea unui trup fără cusur, iar ținutele pe care le alege sunt întotdeauna pe placul fanilor săi.

Melisa Döngel, apariție spectaculoasă într-o rochie îndrăzneț de scurtă și mulată

Actrița Melisa Döngel a ”încins” internetul cu noile fotografii postate. Actrița e cunoscută pentru că este foarte îndrăzneață în privința ținutelor sale.

Recent, a îmbrăcat o rochie mini, cu decolteu pătrat și imprimeu animal print. Frumoasa vedetă s-a pozat la bar, în timp ce savurează o băutură.

Are părul aranjat în valuri și apoi prins într-o coafură cu volum în partea superioară. Melisa și-a completat look-ul cu o brățară supradimensionată, cercei mari și ovali. De asemenea, nu i-a lipsit zâmbetul.

Citește și: Replica Melisei Döngel după ce s-a speculat că are un nou iubit. Actrița a vorbit deschis despre viața sa personală

Cum era de așteptat, internauții au fost încântați de apariția Melisei și au înroșit butonul de like. În plus, comentariile au curs în secțiunea dedicată lor.

Se pare că Melisa Döngel plănuiește să se bucure din plin de această vară. La începutul lunii iunie ea a vizitat Parisul, de unde a postat mai multe imagini în care strălucește.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este Melisa Döngel

Melisa Döngel s-a născut la 18 septembrie 1999. Și-a terminat studiile la Academia de Arte Osman Yağmurdereli. Și-a început cariera de actriță cu serialul ”Elif”, care a avut premiera în 2014. În 2016, a interpretat personajul Sevtap în serialul ”Hangimiz Sevmedik”. În același an, a interpretat personajul Nil în cel mai lung serial turcesc ”Arka Sokaklar”.

În 2018, ea a apărut în rolul lui Deniz Çelik în serialul dramatic ”Bizim Hikaye”, fiind foarte lăudată pentru interpretarea personajului. În serialul ”Sen Çal Kapımı”, ea a dat viață personajul Ceren Bașar.

Döngel a fost nevoită să se retragă din serial pentru câteva episoade din cauza unei probleme la intestine. A avut rol de invitată în serialul "Sadakatsiz" și a jucat în comedia romantică "Așk Mantık İntikam".

Citește și: Cine este Hülya Duyar, Şefika din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”. Cum și-a început cariera

În roluri secundare, a interpretat femei iconice precum Marilyn Monroe, Emel Sayın, Seda Sayan. Împreună cu Serkay Tütüncü, a apărut în "Kusursuz Kiracı" și "Kirli Sepeti".

În articolul

Melisa Döngel, apariție spectaculoasă într-o rochie îndrăzneț de scurtă și mulată. Cum s-a pozat frumoasa actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x