Replica Melisei Döngel după ce s-a speculat că are un nou iubit. Actrița a vorbit deschis despre viața sa personală

Publicat pe 08.05.2024 la 17:54 Actualizat pe 08.05.2024 la 18:21

S-a scris că Melisa Döngel se iubește cu un antrenor de fotbal, iar ulterior cu un jucător. Actrița neagă vehement zvonurile și spune că momentan se concentrează pe carieră.

S-a scris că Melisa Döngel se iubește cu un antrenor de fotbal, iar ulterior cu un jucător. Actrița neagă vehement zvonurile și spune că momentan se concentrează pe carieră.

Instagram

Melisa Döngel este una dintre cele mai iubite și controversate actrițe de origine turcă. Numele ei a fost legat recent de cele al unor sportivi cunoscuți, despre care s-a scris că formează un cuplu.

Citește și: Alina Boz și Umut Evirgen rup tăcerea după ce s-a spus că divorțează după câteva luni de mariaj. Primele lor reacții

Replica Melisei Döngel după ce s-a speculat că are un nou iubit. Actrița a vorbit deschis despre viața sa personală

Melisa Döngel ține primele pagini ale ziarelor. Jurnaliștii din Turcia au scris mult despre viața personală a actriței. Inițial, s-a notat că vedeta are o relație cu antrenorul formației Antalyaspor, Sergen Yalçın. Apoi, Melisa a fost numită iubita fotbalistului Barıș Alper Yılmaz.

Cum numele ei a fost legat de două nume din lumea fotbalului, Melisa a decis să rupă tăcerea. ”Vreau să dedic acest an muncii, nu vreau să iubesc pentru o vreme. Oricum nu aș putea găsi dragostea. Sergen este un prieten foarte apropiat, am râs împreună la aflarea veștii. Baris Alper este fotbalist, dar nu-l cunosc. Cred că asta se întâmplă când o spui de 40 de ori”, a transmis actrița.

Nu sunt singurele știri care au circulat despre Melisa Döngel, chiar dacă, iată, actrița le infirmă. O declarație făcută în timpul unui podcast s-a viralizat, stârnind multe reacții contra.

Frumoasa actriță a spus că dacă i-ar plăcea iubitul prietenei ei ar putea face un pas către o relație, dar încearcă să se abțină: ”Uite, prietenul prietenei mele, îmi place, îmi place, nu spun niciodată ”nu vreau”. Dar vreau să spun, încerc să nu o fac, am grijă”.

Ulterior, Melisa a încercat să explice la ce s-a referit. Tânăra a punctat că vorbele sale au fost înțelese de către prietenii săi, dar nu și de către ceilalți.

”De fapt, am fost complet neînțeleasă. A fost un program în care am râs și am făcut haz de necaz. Dar în lumea muritorilor, totul se poate întâmpla. Aici spunem ”nu” și apoi iese ”da”. Prietenii mei au fost pe fază și au înțeles de ce și cum am făcut acea declarație. Așa s-au amuzat de ea. Și-au dat sema că făceam doar o glumă”, a explicat Döngel, conform bursadabugun.

Citește și: Serialul ”Kirli Sepeti” cu Halil Ibrahim Ceyhan s-ar apropia de final din cauza audiențelor slabe. Ce i se reproșează actorului

Cine este Melisa Döngel

Melisa Döngel s-a născut la 18 septembrie 1999. Și-a terminat studiile la Academia de Arte Osman Yağmurdereli. Și-a început cariera de actriță cu serialul ”Elif”, care a avut premiera în 2014. În 2016, a interpretat personajul Sevtap în serialul ”Hangimiz Sevmedik”. În același an, a interpretat personajul Nil în cel mai lung serial turcesc ”Arka Sokaklar”.

În 2018, ea a apărut în rolul lui Deniz Çelik în serialul dramatic ”Bizim Hikaye”, fiind foarte lăudată pentru interpretarea personajului. În serialul ”Sen Çal Kapımı”, ea a dat viață personajul Ceren Bașar.

Döngel a fost nevoită să se retragă din serial pentru câteva episoade din cauza unei probleme la intestine. A avut rol de invitată în serialul "Sadakatsiz" și a jucat în comedia romantică "Așk Mantık İntikam".

Citește și: Cine este Hülya Duyar, Şefika din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”. Cum și-a început cariera

În roluri secundare, a interpretat femei iconice precum Marilyn Monroe, Emel Sayın, Seda Sayan. Împreună cu Serkay Tütüncü, a apărut în "Kusursuz Kiracı" și "Kirli Sepeti".

În articolul

Replica Melisei Döngel după ce s-a speculat că are un nou iubit. Actrița a vorbit deschis despre viața sa personală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 mai 2024. Gemenii vor avea discuții cu partenerul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Se schimbă CNP-urile. De ce va apărea numărul unic "70" în toate codurile numerice personale
a1.ro
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
HelloTaste.ro
Cum se bate frișca din smântână naturală. Sfaturi și trucuri utile
Catine
Cel mai bun plan de alimentație sănătoasă de 7 zile, creat de dieteticieni. De ce îl recomandă specialiștii
useit.ro
Ce înseamnă semnalul SOS, de fapt. A fost folosit pentru prima dată acum mai bine de 1 secol
as.ro
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
MediCOOL
Condimente pentru sănătatea ficatului. Cum îți pot proteja acest organ vital
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Nutrienți esențiali pentru sănătatea creierului. Efectele pozitive asupra minții
HelloTaste
Crumble cu rubarbă și căpșuni. Rețeta unui desert simplu și rapid
x