Melisa Döngel a îmbrăcat o rochie albă, scurtă și o haină de blană de aceeași culoare. Vedeta din “Dragostea plutește în aer” se arată fericită

Publicat pe 14.11.2022 la 13:07 Actualizat pe 14.11.2022 la 14:26

Melisa Döngel a îmbrăcat o rochie albă, scurtă și o haină de blană de aceeași culoare. Vedeta din “Dragostea plutește în aer” se arată fericită.

Melisa Döngel poartă o rochie albă fără mâneci și are părul desprins, ondulat

Melisa Döngel a îmbrăcat o rochie albă, scurtă și o haină de blană de aceeași culoare

Happy Channel

Melisa Döngel se numără printre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. A jucat un rol de excepție în serialul “Dragostea plutește în aer” și de atunci a continuat să strălucească în lumina reflectoarelor alături de nume mari din industrie. De asemenea, este o prezență constantă în mediul online, acolo unde postează fotografii și filmulețe atât din viața reală, cât și de pe platourile de filmare.

Melisa Döngel a îmbrăcat o rochie albă, scurtă și o haină de blană de aceeași culoare

Actrița din “Dragostea plutește în aer” s-a născut în 1999 și a început să apară pe micile ecrane încă din 2015. A reuși să atragă atenția în seria “Elif”, acolo unde a fost apreciată pentru rolul său de excepție. A urmat “Our story” și rolul “Ceren” din “Dragostea plutește în aer”. Pe pagina personală de Instagram are peste 3 milioane de fani, acolo unde până în prezent a postat peste 300 de imagini. Cea mai recentă o arată pe actriță îmbrăcată într-o rochie scurtă, albă, purtând în picioare o pereche de cizme de aceeași culoare, dar și o haină de blană.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Coafura este una în stilul anilor 2000, având o coadă de cal perfectă. Zâmbetul nu-i poate lipsi actriței de pe chip, așa cum i-a obișnuit pe toți până în prezent. Pentru prima oară, vedeta din Turcia a reușit să iasă în evidență cu rolul principal din “Love logic revenge”, ceea ce a însemnat un alt pas important în cariera sa. Ulterior au urmat serialele “Dünyayla Benim Aramda” și „The Kusursuz Kiracı”. Filmul „prestige affair” a reușit să-i aducă un nou contract în cadrul unui lung metraj. De asemenea, Melisa Döngel joacă din nou rolul de protagonistă în “Hayreddin”, o continuare a “Barbaroslar”. Va juca alături de Tolgahan Sayisman, iar filmările se pare că au început deja.

Citește și: Alina Boz din “Furtună pe Bosfor” surprinde într-o ținută roz. Vedeta își arată chipul perfect în fața camerelor

În ceea ce o privește pe faimoasa vedetă din “Dragostea plutește în aer”, va reuși să aibă încă o dată ochii ațintiți asupra sa, într-un proiect inedit. Melisa Döngel se bucură de una dintre cele mai bune perioade ale vieții sale.

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer”, o prezență de neuitat pe micile ecran

Cu toate că seria “Barbaroslar” nu a reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor, iată că o continuare a poveștii vine să-i aducă în fața tuturor pe Melisa Döngel și Tolgahan Sayışman. Filmările vor începe în curând, iar actrița din “Dragostea plutește în aer” este gata să ofere detalii în mediul online. Printre actori se numără și Timur Acar, Ufuk Özkan, Yılmaz Bayraktar, Ceren Soylu, Arif Pişkin, Hasan Küçükçetin, Başak Daşman, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gizem Aydın, dar și Halil İbrahim Kurum.

Citește și: Cine este Elçin Afacan din “Dragostea plutește în aer”. Detalii mai puțin cunoscute despre vedetă

Se așteaptă a fi o poveste în stilul Suleyman Magnificul, doar că de data aceasta este vorba despre Chief Admiral Barbaros Hayreddin Pasha. Este prima dată în care Melisa Döngel va putea fi urmărită într-o producție istorică. Pe lângă frumusețe, actrița din “Dragostea plutește în aer” a reușit întotdeauna să dea dovadă de perseverență și măestrie în arta actoriei, un ideal pe care l-a avut încă din copilărie.

În articolul

Melisa Döngel a îmbrăcat o rochie albă, scurtă și o haină de blană de aceeași culoare. Vedeta din “Dragostea plutește în aer” se arată fericită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x