Melisa Döngel a publicat fotografii de pe platourile de filmare alături de Halil Ibrahim Ceyhan. Cei doi au creat deja o relație de prietenie

Publicat pe 24.03.2024 la 21:30 Actualizat pe 24.03.2024 la 09:04

Melisa Döngel și Halil Ibrahim Ceyhan au devenit prieteni pe platourile de filmare ale seriei Coșul de rufe. Ce imagini a publicat actrița în mediul online.

Melisa Dongel poartă o rochie verde și Halil Ibrahim Ceyhan o maletă neagră

Melisa Döngel a publicat fotografii de pe platourile de filmare alături de Halil Ibrahim Ceyhan

Happy Channel

Serialul Coșul de rufe - Kirli Sepeti (Dirty Box) cu Halil Ibrahim Ceyhan și Melisa Döngel în rol principal a reușit să cucerească publicul cu primele trei episoade. Povestea și personajele sunt de-a dreptul impresionante, cel puțin asta spun publicațiile din Turcia, dar și cifrele care se arată până în prezent.

Melisa Döngel a publicat fotografii de pe platourile de filmare alături de Halil Ibrahim Ceyhan

Cât despre serialele Procesul - The Yargı și Organizația – Teşkilat, acestea au comportamente complet diferite. Dacă despre primul vedem că a rămas pe poziția întâi, cel de-al doilea are dificultăți în a se menține pe o poziție decentă. Pentru a se menține la același nivel, producția care îl aduce pe Halil Ibrahim Ceyhan în rol principal este nevoită să continue astfel și la următoarele difuzări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ultimii 3 ani de difuzări a serialelor turcești, au apărut mai multe astfel de idei în zilele de weekend, însă niciuna nu a rezistat pentru o perioadă lungă. De aceea, este de admirat faptul că Kirli Sepeti rezistă unui astfel de proces. Printre numele care fac parte din distribuție se află Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir.

Citește și: Melisa Döngel a primit suport moral din partea lui Kerem Bürsin în cele mai dificile momente ale vieții. “Este ca fratele meu”

Fanii se întreabă acum dacă Coșu de rufe va putea să aibă același succes ca și serialul Organizația, dat fiind cel de-al 4-lea sezon al său cu o poveste completă nouă și cu alți actori. În ceea ce privește actorii principali, Melisa Döngel surprinde pe contul personal de Instagram cu cele mai noi postări. Aceasta s-a lăsat fotografiată pe platourile de filmare alături de Halil Ibrahim Ceyhan, dar și ceilalți colegi cu care se pare că a dezvoltat o relație frumoasă de prietenie.

“Să-i spunem o săptămână”, a scris vedeta în dreptul descrierii. Îmbrăcată în pantaloni de piele și o bluză strălucitoare de culoare verde, așa s-a expus vedeta în fața fanilor. Are peste 4 milioane de prieteni virtuali și peste 400 de fotografii și filmulețe publicate până acum.

Detalii despre Melisa Döngel, actrița din Coșul de rufe - Kirli Sepeti (Dirty Box)

Aceasta s-a afișat pe micile ecrane în urmă cu 7 ani și a continuat să-și demonstreze talentul în seriale excepționale. Și-a extins rapid armata de fani, atât pe rețelele sociale, cât și în fața micilor ecrane. În ceea ce privește viața sa personală, aceasta n-a fost lipsită de incidente. A avut o scurtă relație cu artistul turc Sefo, dar lucrurile nu s-au dezvoltat într-o manieră pozitivă.

Citește și: Melisa Döngel s-a lăsat fotografiată într-un stil natural, fără machiaj pe chip. Actrița din Dragostea plutește în aer a îmbrăcat un costum de baie albastru

De-a lungul timpului și-a ținut viața privată departe de ochii celor curioși, dată fiind viața dificilă pe care a dus-o în copilărie. Are origini rusești, mama sa fiind din Rusia. Recent, s-a zvonit că vedeta ar fi intervenit prea mult cu operațiile estetice, iar chipul său este modificat până la a nu mai fi recunoscut. În prezent joacă alături de Halil Ibrahim Ceyhan în Coșul de rufe, fiind un alt proiect de succes pe care îl marchează în traiectoria sa. A publicat mai multe momente inedite din spatele camerelor de filmat alături de partenerul său de platou.

În articolul

Melisa Döngel a publicat fotografii de pe platourile de filmare alături de Halil Ibrahim Ceyhan. Cei doi au creat deja o relație de prietenie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x