Melisa Döngel și-a dezvăluit secretul siluetei. Cum reușește să se mențină la o greutate constantă

Publicat pe 13.02.2024 la 16:00 Actualizat pe 13.02.2024 la 11:45

Melisa Döngel și-a dezvăluit recent secretul siluetei. Actrița a vorbit despre dieta pe care o urmează cu strictețe și alte trucuri din viața personală.

actriță zâmbește și are părul ridicat la spate, cu breton

Actrița din Dragostea plutește în aer și-a dezvăluit recent secretul siluetei. A punctat că există o singură dietă pe care o urmează cu strictețe pentru a avea un trup de invidiat

Instagram

Pe frumoasa actriță Melisa Döngel o cunoaștem din serialul Dragostea plutește în aer - Sen Çal Kapimi, acolo unde joacă rolul Ceren Basar, una dintre cele trei prietene ale protagonistei Eda. În prezent joacă alături de Halil Ibrahim Ceyhan într-o nouă producție turcească.

Melisa Döngel și-a dezvăluit secretul siluetei

Născută pe 18 septembrie 1999 în Istanbul, a demonstrat întotdeauna că în ciuda greutăților pe care le-a întâmpinat în viața personală, munca nu i-a fost afectată. Astfel, o putem urmări în continuare în serialele turcești cu care ne-a obișnuit încă de la începutul carierei. Are 24 de ani, însă un stil de viață cu care puțini s-ar putea acomoda.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe lângă frumusețea naturală, actrița Melisa Döngel se ajută și de anumite trucuri pentru a avea un trup de invidiat. Recent, a vorbit cu jurnaliștii și a menționat că postul intermitent este cel care o ajută să scape cel mai repede de kilogramele nedorite.

Citește și: Melisa Döngel a primit suport moral din partea lui Kerem Bürsin în cele mai dificile momente ale vieții. “Este ca fratele meu”

“Stau nemâncată timp de 16 ore. Mă înfometez și apoi pot să mănânc tot ce vreau eu la o singură masă.”, a spus vedeta, potrivit ensonhaber.com. Cu această ocazie, le-a spus tuturor fanilor că ar trebui să fie împăcați cu ei înșiși, fără să mai aibă dorința de a se compara cu cei din jur.

“Nu se numește estetică. Am câteva proceduri realizate, o să vă spun despre ele. Cred că fiecare ar trebui să fie în pace.”, a transmis vedeta. Pe plan personal a avut de-a lungul timpului o perioadă extrem de tumultoasă. A dezvăluit că a fost agresată constant de propriul tată în copilărie. S-a zvonit că în prezent formează un cuplu cu antrenorul turc de fotbal, Sergen Yalçın.

În ceea ce privește postul intermitent, acest procedeu înseamnă că poți consuma alimentele pe care le alegi într-o zi, doar la o singură masă și într-o altă ordine. Există mai multe variații ale acestei diete și vedeta din Dragostea plutește în aer a ales metoda 16:8. Un exemplu este că mănâncă între 11.00 și 19.00 și nu mai consumă niciun fel de aliment pe toată durata zilei.

Melisa Döngel și Halil İbrahim Ceyhan au participat împreună în cadrul evenimentului organizat de GQ

Actorii lucrează în prezent în cadrul celui mai nou serial turcesc. De asemenea, orice postare publică apare pe rețelele sociale, Melisa Döngel nu ezită să-l arate tuturor și pe colegul său de platou. Au participat împreună în cadrul decernării premiilor celor de la GQ în Turcia. Fanii s-au întrebat rapid dacă nu formează un cuplu.

Citește și: Melisa Döngel s-a lăsat fotografiată într-un stil natural, fără machiaj pe chip. Actrița din Dragostea plutește în aer a îmbrăcat un costum de baie albastru

Melisa Döngel și Halil İbrahim Ceyhan joacă rolul soț și soție în serialul Coșul de rufe – Kirli Sepeti cu personajele Aylin și Murat. Întrebată de jurnaliști care este timpul pe care îl alocă pentru pregătir atunci când participă la evenimente mondene, actrița a menționat că în acest caz i-a fost ușor pentru că toată ziua a petrecut-o pe platourile de filmare.

“Mi-a luat foarte puțin timp să mă pregătesc pentru că m-am întors de pe platourile de filmare.”, a punctat vedeta. S-a zvonit că ar forma un cuplu cu colegul Halil Ibrahim Ceyhan și a ținut să lase lămuriri.

“O să vorbim într-o noapte mai specială, la un moment mai special. Vă mulțumesc foarte mult.”, a spus.

În articolul

Melisa Döngel și-a dezvăluit secretul siluetei. Cum reușește să se mențină la o greutate constantă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x