Mert Ramazan Demir din “Golden Boy – Dragoste rebelă” a îmbrăcat o ținută all-black. Privirea intensă a atras după sine tot mai multe aprecieri și comentarii

Publicat pe 03.03.2024 la 21:27 Actualizat pe 03.03.2024 la 20:50

Mert Ramazan Demir din “Golden Boy – Dragoste rebelă” a îmbrăcat o ținută all-black. Privirea intensă a atras după sine tot mai multe aprecieri și comentarii.

Mert Ramazan Demir poartă o cămașă albastră deschisă și zâmbește

Mert Ramazan Demir din “Golden Boy – Dragoste rebelă” a îmbrăcat o ținută all-black

Happy Channel

Numele lui Mert Ramazan Demir s-a alăturat celor mai populari actori din Turcia în vara anului 2022. A devenit partenerul frumoasei Afra Saraçoğlu atât pe platourile de filmare cât și în viața reală, iar lucrurile s-au aranjat pentru el atât pe plan profesional cât și personal.

Mert Ramazan Demir din “Golden Boy – Dragoste rebelă” a îmbrăcat o ținută all-black

Are un rol de protagonist și în serialul Öğretmen, iar creșterea sa rapidă ca și actor s-a datorat perseverenței și muncii neîntrerupte. În prezent se bucură de popularite în producția Şahmaran alături de Burak Deniz. Ultimele 4 luni i-au adus faimosului o creștere atât în mediul online cât și pe micile ecrane. Joacă rolul lui Ferit și s-a născut în 1998, Istanbul. Și-a făcut simțită prezența pe micile ecrane încă din 2019, însă abia anul trecut lucrurile s-au legat pentru el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre serialele în care a jucat se numără Çıplak (Naked), Öğretmen și Ölüm Zamanı, însă recent numele său este alăturat seriei “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Milioane de fani din întreaga lume își doresc să afle detalii despre viața sa privată. Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde recent a postat o imagine în care apare îmbrăcat într-o ținută all-black.

Citește și: Burak Deniz, Serenay Sarıkaya și Mert Ramazan Demir apar împreună pe coperta unei reviste. Cei trei sunt colegi de platou în serialul “Shahmaran”

A ținut să lase în dreptul descrierii mai multe emojiuri care întruchipează un șarpe. Peste 15 mii de comentarii au lăsat fanii.

“Mereu o să te îndrăgesc”, “Aici este talentul”, „Am venit aici să văd dacă Afra a lăsat vreun comentariu”, “Am luat foc”, au scris fanii. Burak Deniz, colegul său de platou, a fost cel care i-a lăsat o apreciere. Actorul spune că fiecare scenă pe care a jucat-o în Golden Boy a fost atât de bine sudată datorită faptului că este prieten de ani buni cu Afra Saraçoğlu.

“Efectul prieteniei noastre se reflect[ aproape în fiecare scenă. Din moment ce ne cunoaștem atât de bine unul pe celălalt, putem să creăm un mediu de lucru diferit.”, a declarat actorul.

Noul proiect profesional al lui Mert Ramazan Demir, de interes pentru fanii din mediul online

Mert Ramazan Demir revine în atenția fanilor în thrillerul Şahmaran. Difuzat pe Netflix încă din 20 ianuarie, acesta a reușit să ajungă în top 10 în 13 țări diferite printre care și Egipt. Din distribuție mai fac parte Serenay Sarikaya, Burak Deniz, Mustafa Uğurlu, Ebru Özkan, Mahir Günsiray, Nil Sude Albayrak, Berfu Halisdemir și Mehmet Bilge Aslan.

Citește și: Cine este Mert Ramazan Demir. Totul despre protagonistul din seria “Dragoste rebelă”

Este un serial care îmbină mitologia cu socialul, cultura și chiar groaza. Este vorba despre o comunitate de oameni care consideră că sunt descendenții lui Sahmaran, ceea ce înseamnă că au un destin special. Conform legendelor din Orientul Mijlociu, Shahmaran este o creatură mitică, jumătate femeie, jumătate șarpe ce a trăit într-o grădină superbă creată sub pământ. Numele său vine din persanul shah ce înseamnă regină și maran ce înseamnă șarpe. Din moment ce Shahmaran este femeie este considerată regina șerpilor și în serialul TV chiar se menționează acest lucru încă din prima scenă.

Seria începe atunci când Șahsu își confruntă bunicul în legătură cu abandonul mamei sale. În căutările sale spre adevăr, aceasta se găsește într-o comunitate numită Mar, descendenți din Shahmaran.

În articolul

Mert Ramazan Demir din “Golden Boy – Dragoste rebelă” a îmbrăcat o ținută all-black. Privirea intensă a atras după sine tot mai multe aprecieri și comentarii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x