Mert Ramazan Demir din “Golden Boy – Dragoste rebelă” a petrecut o zi departe de platourile de filmare. Cum arată locul în care actorul alege să se relaxeze

Publicat pe 14.06.2023 la 21:00 Actualizat pe 14.06.2023 la 16:25

Mert Ramazan Demir din “Golden Boy – Dragoste rebelă” a petrecut o zi departe de platourile de filmare. Cum arată locul în care actorul alege să se relaxeze.

Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu pe platourile de filmare

Mert Ramazan Demir din “Golden Boy – Dragoste rebelă” a petrecut o zi departe de platourile de filmare

Happy Channel

“Golden Boy – Dragoste rebelă” este fără doar și poate cel mai urmărit serial turcesc în 2022. Atât povestea cât și actorii au reușit să-i cucerească fără doar și poate pe fani. Un top realizat de Total și ABC1 arată succesul pe care această producție îl are.

Mert Ramazan Demir din “Golden Boy – Dragoste rebelă” a petrecut o zi departe de platourile de filmare

Cu Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu în rolurile principale, serialul “Golden Boy – Dragoste rebelă” a devenit foarte popular. Povestea scrisă de Gulseren Budayicioglu este un succes fără doar și poate. Conform datelor colectate de TIAK se află în top 20 cele mai urmărite seriale din 2022, iar în topul celor de la ABC1 se află pe primul loc cu cele mai multe puncte adunate. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Serif Sezer, Gulcin Santircioglu, Emre Altug, Gozde Kansu, Ersin Arıici, Beril Pozam, Dogukan Polat, Irem Altug, Oznur Serceler, Hulya Duyar, Diren Polatogulları, Sezin Bozaci, Yigit Tuncay, Buce Buse Kahraman, Selen Ozbayrak și Umut Gezer.

Urmărește "Golden Boy - Dragoste rebelă", miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mert Ramazan Demir joacă rolul de protagonist și numele său se află pe buzele tuturor în prezent. Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 50 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea îl arată departe de platourile de filmare, acolo unde a decis să se relaxeze. O oază de liniște, departe de agitația orașului, actorul le-a mulțumit fanilor pentru susținere.

Citește și: Afra Saraçoğlu din Golden Boy a îmbrăcat o ținută lejeră și s-a lăsat fotografiată la malul mării. Cum petrece vedeta o zi departe de platourile de filmare

“Vă mulțumesc tuturor pentru urări și ceea ce faceți pentru mine.”, a scris Mert Ramazan Demir din “Golden Boy” în dreptul fotografiilor publicate. Se zvonește în prezent că actorul ar forma un cuplu cu colega sa de platou, dar fiind chimia pe care aceștia o arată la fiecare scenă romantică filmată împreună. Până în prezent, niciunul nu a oferit declarații pe subiect.

Mert Ramazan Demir, pe buzele lui Sergen Deveci după succesul din “Golden Boy – Dragoste rebelă”

De când și-a construit un renume în mediul online, Mert Ramazan Demir a început să fie ținta atacurilor. Se vorbește despre frumusețea sa, dar și despre rolul pe care îl joacă cu atâta măestrie. Astfel că, Sergen Deveci, actorul cunoscut în Turcia, a ținut să comenteze pe marginea acestor știri.

Citește și: Öznur Serçeler surprinde cu o salopetă strălucitoare. Vedeta din “Golden Boy – Dragoste rebelă” a renunțat la părul lung și a optat pentru o nouă coafură

A devenit îndrăgit odată cu rolul de protagonist din “Golden Boy – Dragoste rebelă”, iar comentariile legate de viața sa personală nu au încetat să apară.

“Turcia este împărțită în două. Este aceste bărbat frumos sau nu, cineva să-mi spună.”, a transmis Sergen Deveci. Născut pe 28 ianuarie 1998 în Istanbul, este al cincilea copil al familiei. Mama sa, casnică, iar tatăl afacerist, acesta și-a făcut debutul în producția “I am you”, alături de Damla Sonmez, Cansu Tosun și Ushan Cakir. 2023 pare că este anul său, asta pentru că s-a implicat într-un nou serial, de data aceasta cu temă SF. “Shahmaran” îl aduce alături de Burak Deniz pe micile ecrane. Este actor și model, iar imaginile postate pe internet demonstrează faptul că fanii i-au fost alături încă de la început.

În articolul

Mert Ramazan Demir din “Golden Boy – Dragoste rebelă” a petrecut o zi departe de platourile de filmare. Cum arată locul în care actorul alege să se relaxeze

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x