Mert Ramazan Demir din “Golden Boy – Dragoste rebelă” este o persoană timidă. Ce nu îi place să facă atunci când se întâlnește cu oameni noi

Publicat pe 17.06.2023 la 12:25 Actualizat pe 17.06.2023 la 12:14

Serialul Yalı Çapkını (“Golden Boy – Dragoste rebelă”) își dă întâlnire cu publicul la Happy Channel iercurea de la ora 20.00 pe Happy Channel.

Mert Ramazan Demir din “Golden Boy – Dragoste rebelă”

Happy Channel

Mert Ramazan Demir, în rolul principal masculin, oferă o prestație excelentă, motiv pentru care serialul este atât de iubit și urmărit în număr mare de către public.

Actorul, pe care îl urmărim în rolul lui Ferit, în povestea serialului, face pereche cu Afra Saraçoğlu în platou, iar energia și armonia duo-ului sunt foarte apreciate de public. Mert Ramazan Demir înregistrează un salt spectaculos în carieră odată cu serialul Yalı Çakını.

Mert Ramazan Demir recunoaște că este o persoană timidă și că îi este greu să gestioneze interacțiunile cu fanii

Milioane de telespectatori sunt cu ochii pe actorii care aduc în scenă o voveste de dragoste întortocheată. Destinul a două surori le aduce pe acestea în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii, deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul. Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, miercuri de la 20:00, la Happy Channel

Mert Ramazan Demir a devenit celebru dintr-o dată și se pare că acest lucru nu este ceva care să-i placă foarte tare actorului. Cei care îi cunosc deja știu că nu îi place deloc lauda și viața publică și că devine timid și se închide atunci când este abordat în acest fel.

Citește și: Unde se difuzează acum Golden Boy - Dragoste Rebelă și de la ce oră. Când este difuzată reluarea serialului turcesc

Actorul este o persoană introvertită, care atunci când se întâlnește cu oamenii care îl apreciază, adică fanii lui, el devine reticent și timit.

Mert Ramazan Demir, care a fost invitatul emisiunii actorului İbrahim Selim pe youtube, a împărtășit câteva detalii despre el. Explicând că nu este o persoană care se laudă și că oa stfel de situație i se pare stranie. Tânărul actor a vorbit în felul următor despre timiditatea sa:

"Nu-mi place să mă laud. Nu-mi place nici când cineva spune ceva frumos despre mine. Nimeni nu ar trebui să mă laude. Mî închid în mine", potrivit seriesturkish.com. Actorul a recunoscut că nu a putut poza de-alungul timpului cu oamenii.

Citește și: Lucruri pe care nu le știai despre Mert Ramazan Demir din “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Află detalii despre îndrăgitul actor

În articolul

Mert Ramazan Demir din “Golden Boy – Dragoste rebelă” este o persoană timidă. Ce nu îi place să facă atunci când se întâlnește cu oameni noi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x