Criticile pentru serialul Golden Boy – Dragoste rebelă sunt dure, dar și suportul fanilor este pe măsură. Cum se arată situația în mediul online

Publicat pe 23.02.2024 la 15:00 Actualizat pe 23.02.2024 la 12:34

Golden Boy - Dragoste rebelă primește în continuare critici, însă este urmărit de fani loiali din lumea întreagă.

Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu stau față în față

Criticile pentru serialul Golden Boy – Dragoste rebelă sunt dure, dar și suportul fanilor este pe măsură

Happy Channel

Serialul Golden Boy – Dragosre rebelă este unul dintre cele mai apreciate producții din Turcia la momentul actual. Își continuă călătoria cu succes, atât pe micile ecrane cât și în mediul online. Criticile în schimb, au reușit să atragă o paletă largă de fani. Continuă să uimească cu fiecare episod.

Criticile pentru serialul Golden Boy – Dragoste rebelă sunt dure, dar și suportul fanilor este pe măsură

Potrivit indicatorilor de pe rețelele sociale, cel de-al doilea sezon este comparat în continuare cu prima parte a poveștii. Audiența nu a fost încă la fel de convinsă față de ceea ce se întâmplă în prezent pe micile ecrane. Cei mai mulți s-au îndepărtat de Golden Boy – Dragoste rebelă și au ales alte producții din Turcia. Cu toate acestea, rezultatele continuă să apară la cote maxime.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Armonia ce încă se observă între actorii principali Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir a reprezentat cheia succesului. Cei doi sunt în continuare favoriții telespectatorilor. Pentru a prezenta o poveste total diferită, scenariștii au ales o abordare nouă. Astfel, au fost aduși actori iubiți în distribuție, printre care și Binnur Kaya. Printre tinerele talente se numără și Tarık Emir Tekin, iar fanii se pare că au fost astfel atrași în continuare.

Citește și: Beril Pozam și Ersin Arıcı din Golden Boy – Dragoste rebelă formează un cuplu. Ce spun presa din Turcia

Audiența loială este însă confuză de schimbările produse față de primul sezon. Se pare că noul scenariu încearcă să fie construit pe intensitatea emoțiilor oferite în prima parte a poveștii. Criticile aduse scenariștilor au trecut dincolo de creearea personajelor. Comparat cu ceea ce s-a petrecut până în prezent emoțiile sunt complet distincte. Mulți pun sub semnul întrebării situația, iar comentariile încep să apară deja.

“Scenariștii au urmărit primul sezon?”, a fost unul dintre comentariile sarcastice. Cu un serial ca Șerbet de afine în competiție, este dificil ceea ce se petrece acum. Nu putem ignora faptul că Golden Boy – Dragoste rebelă poate ajunge din nou la performanța din sezonul întâi. Comentariile negative nu afectează fanii loiali.

Detaliul interesant într-o scenă romantică dintre Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir

Jurnalistul Onur Akay a vorbit în Turcia despre detaliul interesant ce s-a observat într-o scenă romantică dintre Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir. S-a zvoni că protagonista și-ar fi ca o scenă a personajului Seyran să nu fie difuzată.

Citește și: Sıla Türkoğlu, Alp Navruz și Afra Saraçoğlu au luat cina împreună. Actorii au publicat o imagine care a stârnit interes în mediul online

“Dacă o să difuzați scena, o să părăsesc serialul.”, a spus această în legătură cu una dintre scenele difuzate în filmul de prezentare. Pe lângă asta, Sezen Aksu ar fi compus o melodie pentru celebrul serial, iar Mert Ramazan Demir ar urma să performeze. Onur Akay ar fi vorbit cu un actor care a jucat în celebrul serial. Astfel, a fost surprinsă o discuție între protagoniști.

“Când o să mă căsătoresc cu tine și o să avem o fetiță o s-o numim Seyran.”, i-ar fi spus Mert partenerei sale. Cât despre vedetă, aceasta s-a arătat nemulțumită de personajul Ferit și a declarat că niciodată nu-și va boteza copilul astfel. Mert Ramazan Demir are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 50 de fotografii și filmulețe.

În articolul

Criticile pentru serialul Golden Boy – Dragoste rebelă sunt dure, dar și suportul fanilor este pe măsură. Cum se arată situația în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x