Mesajul lui Tommy Mottola în cadrul speculațiilor legate de infidelitate. De la începutul anului se vehiculează o criză în căsnicia cu Thalía

Publicat pe 07.03.2023 la 12:14 Actualizat pe 07.03.2023 la 12:59

Mesajul lui Tommy Mottola în cadrul speculațiilor legate de infidelitate. De la începutul anului se vehiculează o criză în căsnicia cu Thalia.

Thalia poartă o rochie roșie și stă lângă Tommy Mottola

Thalía și Tommy Mottola, în cadrul "The Latin Explosion: A New America," . 10 noiembrie 2015

Getty Images

Thalía și Tommy Mottola au fost în centrul speculațiilor legate de separare încă de la începutul anului. Cu toate acestea, niciunul nu a oferit declarații pe marginea subiectului, fiind la fel de discreți ca întotdeuana în ceea ce privește viața lor personală. Pe rețelele sociale continuă să-și dedice mesaje romantice.

Mesajul lui Tommy Mottola în cadrul speculațiilor legate de infidelitate

În centrul speculațiilor legate de separare, Tommy Mottola a lăsat un mesaj în mediul online care sugerează fără doar și poate cum este relația sa cu Thalia în acest moment. S-a zvonit că actele de divorț ar fi deja semnate, însă nu a fost făcută publică nicio declarație oficială legate de acest eveniment. Pe pagina personală de Instagram, magnatul a publicat un mesaj dedicat lui Emilio Estefan cu ocazia zilei sale de naștere. Acolo se poate vedea negreșit dacă a terminat sau nu relația cu protagonista din Marimar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“La mulți ani, fratelui meu mai mare! Atâta istorie împreună, cavaler de onoare la nuntă, mi-ai prezentat-o pe iubirea vieții mele, Thalia. Faci parte din familie. Sper să ai parte de cea mai frumoasă și specială zi. La mulți ani, frate!”, a scris Tommy Mottola. În fotografiile alături se poate vedea afaceristul împreună cu soția sa, dar și cu oamenii drag.

Citește și: Noua melodie lansată de Thalía este de fapt un mesaj indirect către Tommy Mottola. Cei doi ar fi divorțat oficial

Prietenii virtuali s-au împărțit acum în două tabere, cei care susțin că Thalia și Tommy Mottola nu au divorțat, iar acesta este adevărul, dar și că fotografiile publicare în mediul online sunt doar pentru aparențe. Ultima dată când au fost văzuți împreună a fost cu ocazia celebrării zilei Sfântului Valentin. Artista nu a publicat atunci nicio imagine alături de soțul său, cu toate că în astfel de ocazii ținea să facă acest lucru. Ideea despărțirii a venit la scurtă vreme după ce s-a zvonit că Tommy Mottola ar fi avut o relație cu Leslie Shaw, o artistă de origine peruană.

“Niciodată nu l-am cunoscut. Am fost la mai multe evenimente, dar pe el nu l-am văzut.”, a transmis Leslie Shaw. Ulterior, a subliniat faptul că Thalia se află printre artistele sale favorite, după cum arată infobae.com.

Relația dintre Thalia și Tommy Mottola în prezent

Lili Estefan, amică apropiată a celor doi, a declarat în cadrul emisiunii El gordo y la flaca faptul că nu au fost atinși de speculații și își continuă căsnicia ca și până acum. Conform celor spuse de vedetă, aceeași persoană a venit și cu ideea că Thalia ar avea o rivalitate cu Shakira și alte idei care au prins formă de-a lungul timpului.

Citește și: Răspunsul lui Tommy Mottola, după ce Thalia ar fi sărbătorit singură zilele iubirii. Cei doi nu au apărut împreună

“Astăzi am vorbit cu amândoi, sunt fericiți, sunt mulțumiți. Totul e perfect, totul e spectaculos. Nu o să menționez numele persoanei care a creat toate aceste bârfe, dar știu că multă lume cunoaște identitatea sa.”, a subliniat Lili Estefan. Thalia este una dintre cele mai apreciate vedete în mediul online cu peste 20 de milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până acum a publicat peste 10 mii de imagini și filmulețe. Ultimele apariții nu îl includ și pe partenerul Tommy Mottola.

În articolul

Mesajul lui Tommy Mottola în cadrul speculațiilor legate de infidelitate. De la începutul anului se vehiculează o criză în căsnicia cu Thalía

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x