Mila Subtil, nepoțica celebrei actrițe Barbara Mori, va deveni cântăreața la vâsta de doar 3 ani

Publicat pe 17.10.2020 la 03:16 Actualizat pe 17.10.2020 la 03:26

Profimedia

Mila Subtil s-a născut pe data de 21 noiembrie 2016, fiind fiica modelului brazilian Natalia Subtil și a fiului Barbarei Mori, Sergio Mayer Mori.

Într-una din postările de pe Instagram mama superbei fetițe, Natalia, a dezvăluit talentul pe care Mila l-a moștenit atât de la ea, cât și de la tatăl ei. Natalia a declarat că lucrează la un nou cântec, care va fi interpretat de micuța Mila, conform univision. De asemenea, Mila va fi impresariată în viitorul apropiat de Sergio Mayer, bunicul ei.

A post shared by Natália Subtil (@nataliasubtil) on

Deși talentul Milei a uimit milioanele de fani de pe rețelele de socializare, acesta era de așteptat. Provine dintr-o familie unde talentul este la el acasă. Sergio este cunoscut pentru activitatea lui în domeniul muzical, iar Natalia și-a dezvoltat cariera prin intermediul modelingului, muzicii și actoriei.

A post shared by Natália Subtil (@nataliasubtil) on

În ciuda circumstanțelor și a faptul că cel mai probabil nu micuța Mila i-a cerut mamei ei o carieră muzicală, fetița pare să se simtă în largul ei când vine vorba de fotografiat și filmat. Este foarte dezinvoltă pentru un copil de 3 ani, pozează, dansează și cântă.

A post shared by Barbara Mori (@delamori) on

Proiectul următorului star se datorează colaborării mamei Milei cu Sergio Mayer Breton, fostul ei socru. Natalia a declarat că melodia pe care o compune are legătură cu perioada de izolare prin care, din nefericire, am trecut cu toții.

Sergio, tatăl Milei, pare și el de acord cu viitoarea carieră a fiicei lui. Deși relația dintre el și Natalia s-a dizolvat cu mult timp în urmă, acesta încearcă să fie cât mai implicat în educația și viața Milei. Un rol important în acest scenariu l-a avut și Barbara Mori, actrița adoră compania nepoatei ei pe care a „adoptat-o” sufletește.

A post shared by Natália Subtil (@nataliasubtil) on

Natalia sușine că relația dintre ea și fostul ei soț funcționează mult mai bine acum și că se pun de acord în ceea ce privește creșterea micuței cântărețe

Citește și: Vera Fisher, Yvette din Clona, la 68 de ani. Cât de bine arată actrița David Zepeda este burlac după aproape un deceniu alături de frumoasa Lina Radwan

În articolul

Mila Subtil, nepoțica celebrei actrițe Barbara Mori, va deveni cântăreața la vâsta de doar 3 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Cuisine • ieri la 18:01
Mousse aromat cu ciocolată și biscuiți
Happy People • ieri la 15:23
Celebrul cântăreț, David Bisbal, a devenit tătic pentru a 3-a oară
Happy People • ieri la 12:16
Herson Capri, Aziz din “Orfanii unei Națiuni”, este fericitul tată a 5 copii la vârsta de 68 de ani
Happy People • ieri la 11:17
Așa mamă, așa fiu. Gabriela Spanic are de ce să fie mândră de Gabriel
Happy People • ieri la 10:58
Cum arată Natalia Oreiro nemachiată
Happy People • pe 23.10 la 18:37
Gokberk Demirci, frumosul actor din “Jurământul”, știe cum să pozeze pentru fanele lui