Mini-seria Forsyte Saga, în curând, la Happy Channel!

Publicat pe 15.04.2021 la 18:24 Actualizat pe 15.04.2021 la 18:29

Happy Channel va difuza în curând o mini-serie intitulată Forsyte Saga. Povestea serialului te va transpune la sfârșitul secolului XIX, unde vei descoperi istoria a trei generații ale familiei britanice din clasa superioară.

TV Happy

Forsyte Saga, în curând, pe Happy Channel!

Forsyte Saga este o dramă epică despre relații, putere și bani. Acesta relatează viețile unei familii engleze din clasa mijlocie de peste 34 de ani. Se întinde pe trei generații, povestește despre personaje care se laudă în bogăția și statutul lor social. Superioare, arogante și încrezătoare, la suprafață Forsytes sunt cea mai puternică familie victoriană. Cu toate acestea dedesubt se află un nucleu infierbântat de relații nefericite și brutale, pline de tensiuni și gelozii. Ecranizarea acestei piese îndrăznețe folosește un ritm alert și o caracterizare puternică a personajelor implicate. Povestea se întinde pe șase episoade, care prezintă o drama inteligentă și sofisticată despre lumea unei familii londoneze puternice, pline de farmec și de succes.

Protagonistul Forsyte Saga este Soames Forsyte, care la 31 de ani este partenerul bogat și de success al firmei de avocatură a familiei sale. El este “omul de bază” al familiei sale, cu niște credințe bine înrădăcinate. Relația lui aprinsă și chinuită cu Irene, frumoasa lui soție, se află în centrul serialului. El o adoră, dar ea îl disprețuiește pe el și pe tot ceea ce reprezintă. Tânărul Jolyon Forsyte este vărul și rivalul lui Soames. Acesta își arată latura sensibilă și umană în afaceri, motiv pentru care alege să-și urmeze inima. Își părăsește soția pentru iubirea lui europeană și devine artist. Irene Forsyte completează triunghiul. Lipsită de bani, dar frumoasă și realizată, ea este de acord să se căsătorească cu Soames Forsyte după o curtezie de lungă durată. În mod natural cu o fire artistică și pasională, se simte nenorocită și în cușcă într-o căsătorie rece. Viața ei se schimbă pentru totdeauna când îl cunoaște pe Philip Bosinney, un arhitect angajat de Soames pentru a construi o casă de țară.

Un adevărat clasic al literaturii engleze, „The Forsyte Saga”, pictează o imagine fascinantă a vieții londoneze de la începutul secolului al XX-lea. O dinastie de la sfârșitul secolului, care prezintă existența lor prosperă la apogeul epocii victoriene, prin tranziția către epoca modernă. Forsytes se protejează de realitățile frământărilor sociale prin clasa și bogăția lor, dar supraviețuirea lor este întotdeauna amenințată de slăbiciunile umane familiare.

Nu rata mini-serial “Forsyte Saga”, în curând, pe Happy Channel!

În articolul

Mini-seria Forsyte Saga, în curând, la Happy Channel!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x