Modelul Karely Ruis a distribuit o fotografie alături de Sebastian Rulli. Fanii nu au văzut această întâlnire cu ochi buni

Publicat pe 25.05.2023 la 11:23 Actualizat pe 25.05.2023 la 12:06

Modelul a distribuit o fotografie alături de faimosul actor de telenovele, însă fanii s-au grăbit să comenteze acest aspect. Despre ce este vorba.

Sebastian Rulli poartă o cămașă albă și un sacou închis la culoare

Modelul Karely Ruis a distribuit o fotografie alături de Sebastian Rulli

Profimedia Images

Pe 21 mai 2023, modelul Onlyfans Karely Ruiz a distribuit o fotografie alături de Sebastian Rulli, însă anumiți internauți nu au privit cu ochi buni întâlnirea.

Modelul Karely Ruiz a distribuit o fotografie alături de Sebastian Rulli

Vedeta a ținut să le arate fanilor că la întoarcerea în Mexic din Guatemala s-a întâlnit cu Angelique Boyer și partenerul ei. Cu acesta din urmă a ținut să lase și o amintire în mediul online. Actorul se afla în aeroport, acolo unde se pregătea să plece într-o vacanță la New York alături de cea care îi este marea dragoste de ceva timp. Sebastian Rulli se numără printre cei mai îndrăgiți actori de telenovele, asta pentru că la cei 47 de ani a lucrat în producții nenumărate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Obișnuiți în aeroport”, a scris modelul în dreptul fotografiei publicate pe instastory. Cei doi au purtat ochelari de soare. Chiar dacă mulți fani s-au arătat entuziasmați de întâlnirea dintre Karely și Sebastian Rulli, alții au avertizat-o pe Angelique Boyer să aibă grijă în ceea ce o privește pe tânăra faimoasă. Aceasta din urmă este una dintre cele mai populare modele pe site-ul pentru adulți.

Citește și: Marlene Favela și Angelique Boyer sunt rivale pe micile ecrane. Care este de fapt adevărul despre cele două dive ale telenovelelor

Mulți au judecat-o pe vedetă pentru apropierea romantică față de artistul Santa Fe Klan, la scurtă vreme de la despărțirea acestuia de Maya Nazor, mama copilului său. Așa cum Ruiz a declarat la un moment dat, ea și Maya sunt prietene bune și nu este vorba despre o trădare, așa cum se arată pe internet.

“Ai grijă, Angelique, vine Karely”, “Arată foarte zâmbitor, dar zâmbetul e incomod”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor lăsate pe pagina tinerei de 22 de ani. Anumiți nativi și-au amintit momentul în care Karely a avut o relație cu soțul regretatei Karla Luna, Americo Garza. Cei mai mulți nu și-au făcut griji, asta pentru că cei doi n-au apărut deloc atât de apropiați pe cât s-a lăsat să se vadă, Sebastian Rulli fiind într-o relație cu Angelique Boyer încă din 2014.

“Toți cei care spun lucruri inutile nu văd că este o simplă poză într-o zi normală.”, a spus cineva.

O pereche pe platourile de filmare și în afara ei

De cealaltă parte, Angelique Boyer și Sebastian Rulli vor fi din nou protagoniștii unei povești inedite. O nouă versiune a emblematice telenovele “Extrano retorno” de Diana Salazar. Producția va putea fi văzută în 2024, așa cum a dezvăluit actrița pe internet.

“Foarte emoționată să vă spun că alături de Sebastian Rulli o să joc rolul de protagonistă într-o nouă versiune a celebrei telenovele care spune povestea unor suflete gemene prinse mai multe secole între viață și moarte, El Extrano Retorno de Diana Salazar, în 2024.”, a transmis Angelique Boyer.

Sebastian Rulli are peste 12 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde le-a arătat tuturor fotografii alături de Angelique Boyer în New York. Cât despre Karely Ruiz, aceasta are peste 12 milioane de fani pe contul său personal. Nu este pentru prima oară când actorul este asociat cu alte personalități, cu toate că formează un cuplu cu vedeta din Rebelde.

În articolul

Modelul Karely Ruis a distribuit o fotografie alături de Sebastian Rulli. Fanii nu au văzut această întâlnire cu ochi buni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x