Motivul pentru care Maite Perroni a căutat ajutorul unui psiholog după filmările seriei “Triada”. Ce a declarat vedeta RBD

Publicat pe 03.08.2023 la 10:38 Actualizat pe 03.08.2023 la 11:49

Printre proiectele sale de succes se numără și serialul "Triada". Maite Perroni a povestit într-un interviu recent care a fost motivul pentru care a ținut să apelez la ajutorul unui psiholog la scurt timp de la finalizarea proiectului.

Maite Perroni poartă părul prins într-o coadă de cal, un hanorac închis la culoare

Maite Perroni a dezvăluit motivul pentru care a căutat ajutor psihologic la scurt timp după filmările seriei "Triada"

Profimedia Images

Faimoasa vedetă RBD a povestit într-un interviu recent faptul că a fost nevoită să apeleze la ajutorul unui psiholog după finalizarea proiectului “Triada”. Serialul poate fi vizionat pe una dintre platformele de streaming.

Motivul pentru care Maite Perroni a căutat ajutorul unui psiholog după filmările seriei “Triada”

Cu toate că telenovela Rebelde și proiectul RBD au reprezentat o punte importantă în cariera sa, Maite Perroni nu a renunțat la viața profesională și de-a lungul timpului a încercat să se întreacă pe sine atunci când a căutat noi oportunități. Un astfel de moment a venit odată cu filmările pentru “Triada”, un serial în care joacă 3 roluri diferite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că rezultat este unul de excepție, Maite Perroni a fost nevoită să apeleze la ajutor psiholog terminarea proiectului. 2023 este un an special pentru vedetă, la fel ca și pentru fanii RBD, asta pentru că urmează turneul mult așteptat. Cei cinci artiști vor concerta în Mexic, Brazilia și SUA. Cu toate că a devenit mămică de curând, a ținut să fie alături de colegii săi și să urce pe scenă în mai puțin de 25 de zile.

Citește și: Nepoata faimoasei Maite Perroni a împlinit 15 ani. A sărbătorit cu o petrecere inedită și o rochie de prințesă

În ceea ce privește proiectele profesionale separate de grupul RBD, Maite Perroni interpretează trei personaje diferite în “Triada”. Pentru acest lucru a fost nevoită să apeleze la ajutorul unui psiholog.

“Nu mai știam unde sunt, pe unde calc și cine sunt, m-am deconectat de viața mea normală și emoțional a fost nevoie de foarte multă forță pentru că nu eram într-o linie normală, erau trei.”, a declarat vedeta, potrivit tvynovelas.com. În timpul filmărilor nu a apelat la terapie, însă atunci când proiectul a luat sfârșit, a simțit această nevoie.

“Nu am avut nevoie de ajutor pe moment, doar după aceea. M-am întrebat ce se întâmplă, am nevoie de un moment pentru mine.”, a spus vedeta.

Maite Perroni a devenit mămică pentru prima oară

Cu toate că nu au ținut să o arate pe micuță încă de la început, Maite Perroni și Andres Tovar au anunțat nașterea fiicei Lia prin intermediul rețelelor sociale. În acest context, vedeta RBD a ținut să petreacă mai mult timp departe de mediul online și să se concentreze atât pe familie, cât și pe pregătirea turneului.

Citește și: Maite Perroni revine în mediul online la doar o lună de când a devenit mămică pentru prima oară. Cum arată vedeta în prezent

Maite Perroni și soțul său au prezentat-o oficial pe fiica lor odată cu apariție pe coperta unei reviste importante din Mexic. Potrivit publicației, cântăreața și producătorul au împărtășit detalii intime din primele zile ale vieții de părinți. De la naștere până la primele nopți petrecute cu micuța Lia, au specificat faptul că bebelușa îi va însoți în concerte.

“Mămica este fericită, mulțumită, se bucură de fiecare etapă. Îți jur că atunci când oamenii ne spuneau că o să vedem când o să se nască, nimic din acestea nu te pregătește efectiv pentru momentul în care o strângi în brațe.”, a declarat fericitul tătic într-un interviu din luna mai.

La doar o săptămână de când au anunțat nașterea fiicei, Maite Perroni a publicat pe pagina personală de Twitter un mesaj în care a descris ideea maternității. Atunci când un prieten virtual a întrebat-o dacă a reușit să doarmă, aceasta a răspund “Să dorm? Ce e asta? Sunt îndrăgostită complet.”

În articolul

Motivul pentru care Maite Perroni a căutat ajutorul unui psiholog după filmările seriei “Triada”. Ce a declarat vedeta RBD

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x