Nepoata faimoasei Maite Perroni a împlinit 15 ani. A sărbătorit cu o petrecere inedită și o rochie de prințesă

Publicat pe 20.07.2023 la 11:50 Actualizat pe 20.07.2023 la 12:25

Actrița și fiica Marianei Garza și a lui Pablo Perroni și-a sărbătorit ziua de naștere înconjurată de familie și prietenii apropiați.

Maite Perroni poartă o rochie roșie și are părul prins într-o coadă de cal

Nepoata faimoasei Maite Perroni a împlinit 15 ani

Profimedia Images

María Perroni face parte din noua generație de actori și a reușit să câștige atenția fanilor cu talentul său în rolurile din telenovele. Recent și-a sărbătorit cea de-a 15-a zi de naștere cu o petrecere luxoasă și cu o rochie care a reușit să întoarcă toate privirile.

Nepoata faimoasei Maite Perroni a împlinit 15 ani

În noaptea de 19 iulie, actrița care interpretează personajul Rayo în Vencer la ausencia a celebrat încă un an de viață, înconjurată de familie și prietenii cei apropiați. Toate imaginile au fost publicate pe pagina sa de Instagram, la categoria instastory. Are peste 100 de mii de fani și a postat până în prezent peste 100 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și-a ținut prietenii virtuali la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat pe parcursul petrecerii. A îmbrăcat o rochie neagră de prințesă, fără mâneci. La eveniment au luat parte și părinții săi celebri.

Citește și: Momente inedite din spatele camerelor cu Maite Perroni și Andrés Tovar. Cum a decurs ședința foto alături de micuța Lía

“Joi, 20 iulie, adică mâine este ziua mea, dar ieri a fost petrecerea. Vă mulțumesc tuturor pentru că ați fost alături de mine într-o zi atât de specială, ați făcut ca totul să fie de neuitat.”, a scris tânăra în dreptul unei imagini cu tortul imens pe care l-a avut. Detaliile locației au fost pline de negru și gri, culorile contrastante alese de vedetă. În cadrul petrecerii a fost prezent iubitul său Diego Enríquez, dar și bunica Ana Silvia Garza.

În câteva dintre fotografii se poate vedea prezența lui Diego Schoening alături de soția Mónica Vélez și actrița Nicole Reyes. María Perroni s-a născut pe 20 iulie 2008. A avut 3 kilograme și 600 de grame la naștere, dar și 49 de centimetri. Chiar dacă interpreta piesei ‘Besos de Ceniza’ a avut o sarcină normală, după 22 de ore de travaliu, micuța María Perroni s-a născut prin cezariană din cauza faptului că avea cordonul ombilical în jurul gâtului și al toracelui, ceea ce i-ar fi pus în pericol viața.

Astăzi, María Perroni urmează pașii artistici ai părinților săi, asta pentru că la 15 ani a participat deja în două telenovele: ‘Vencer el pasado’ și ‘Vencer la ausencia’. Pe lângă acestea, are la activ importante opere de teatru și dublaje. În ceea ce privește relația cu mătușa sa Maite Perroni, nu se știe cât de apropiate sunt, asta pentru că niciuna nu a vorbit public despre cealaltă, arată univision.com.

Maite Perroni are o nepoată la fel de talentată

Pe micile ecrane nu este străin faptul ca rudele celebrităților să aibă aceeași traiectorie profesională. Cel mai recent exemplu se află în telenovela Vencer la Ausencia, din care face parte și tânăra actriță María Perroni Garza. Poate că primul său nume de familie este mai ușor de reținut, însă și cel de-al doilea vine dintr-o generație de oameni talentați.

Citește și: Maite Perroni a devenit mămică pentru prima oară. Se zvonește că artista RBD a născut pe data de 12 mai

Este fiica Marianei Garza din Timbiriche și a lui Pablo Perroni, actor de teatru și televiziune. Cei doi au fost căsătoriți între 2006 și 2019 și pe 20 iulie 2008 au devenit părinții unei fetițe. De partea sa, Pablo Perroni este verișorul lui Maite Perroni, ceea ce a făcut-o pe tânără nepoata faimoasei RBD.

În articolul

Nepoata faimoasei Maite Perroni a împlinit 15 ani. A sărbătorit cu o petrecere inedită și o rochie de prințesă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x