Motivul real pentru care Can Yaman nu a participat la Festivalul de Film de la Veneția. Are legătură cu Demet Özdemir

Publicat pe 07.09.2023 la 12:48 Actualizat pe 07.09.2023 la 13:28

A avut loc Festivalul de Film de la Veneția, însă Can Yaman nu a fost prezent anul acesta. Se pare că motivul ar fi unul întemeiat și ar avea legătură cu fosta sa colegă de platou, faimoasa Demet Özdemir.

Can Yaman poartă un sacou albastru și zâmbește

Motivul real pentru care Can Yaman nu a participat la Festivalul de Film de la Veneția

Getty Images

Postarea făcută publică de însuși Can Yaman pe profilul personal de Instagram a creat confuzie în rândul fanilor, dar și a presei din țara natală și Italia. Actorul, cunoscut telespectatorilor din România pentru serialul Vis de iubire care a fost difuzat și pe Happy Channel, filmează în prezent pentru cel de-al doilea sezon Viola come il mare.

Motivul real pentru care Can Yaman nu a participat la Festivalul de Film de la Veneția

Viola come il mare spune povestea inspectorului Francesco Demir alături de frumoasa Viola Vitale ( Francesca Chillemi). Presa vuiește în ultimul timp despre o posibilă relație secretă între Can Yaman și Demet Özdemir, fosta sa parteneră de platou din serialul Vis de iubre. Diva din Turcia a participat în cadrul Festivalului de film de la Veneția, însă faimosul actor nu și-a făcut prezența pe covorul roșu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Demet Özdemir a reușit fără doar și poate să fure privirile tuturor cu o rochie neagră, lungă cu crăpătură pe picior. Can Yaman a participat în 2022 alături de Francesca Chillemi, însă anul acesta a lăsat un mesaj pentru fanii din mediul online în care și-a justificat absența.

Citește și: Diletta Leotta, prima plimbare cu fiica sa, în parc. Detaliul care a uimit toate mămicile la acestă apariție

“Doar ca să clarific, nu o să ajung la Veneția anul acesta. Las loc altora, fără a interveni.”, a scris Can Yaman pe pagina personală de Instagram. Are peste 10 milioane de prieteni virtuali și peste 800 de fotografii și filmulețe postate până în prezent. A primit peste 200 de mii de reacții la mesajul care l-a scuzat pentru lipsa în cadrul festivalului. Jurnaliștii din Turcia susțin că actorul a ținut ca fosta sa colegă de platou să aibă șansa de a străluci pe covorul roșu. De altfel, este posibil ca cei doi să aibă o întâlnire la Roma în viitorul apropiat. Serialul Dulce Amărui cu Can Yaman a fost vândut recent către 70 de țări.

Can Yaman, un nume cu rezonanță în lumea întreagă

Comedia romantică Dulce Amărui cu Can Yaman și Ozge Gurel în rolurile principale va deveni un succes. Serialul a fost vândut către 70 de țări.

Citește și: Can Yaman s-a urcat pe mașină să poată vorbi fanilor săi care au blocat strada. Gestul pe care l-a făcut față de o fană care i-a întins mâna

“Suntem bucuroși să anunțăm că Dulce Amărui ajunge în 70 de țări. Este un real succes. A avut succes pe toate teritoriile unde a fost lansat.”, a declarat Izzet Pinto, CEO al Global Agency, arată prensario.net.

Nazli se îmbarcă într-o călătorie spre succes și spre îndeplinirea viselor când se trezește că trebuie să gătească pentru omul de afaceri pe nume Ferit. După ce se cunosc, trebuie să-și distrugă zidurile incertitudinii pentru a ajunge la iubire adevărată. Pentru a-și îndeplini visul de a deschide un restaurant, Nazli trebuie să traverseze perioade dificile. De asemenea, își dorește un final fericit alături de Ferit, pe care îl iubește. Can Yaman a avut succes în fiecare serial pe care l-a adus în fața fanilor. Născut pe 8 noiembrie 1989 în Istanbul, a demonstrat că perseverența și determinarea l-au ajutat în tot ce și-a propus. În 2022 a apărut alături de Francesca Chillemi în primul serial difuzat în limba italiană. A recunoscut de la început că stăpânește limba, însă este dispus să se perfecționeze.

În articolul

Motivul real pentru care Can Yaman nu a participat la Festivalul de Film de la Veneția. Are legătură cu Demet Özdemir

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x