Natalia Oreiro, imagini desprinse parcă din film în timp ce aleargă pe plajă alături de fiul ei. Momentul a înduioșat inimile fanilor

Publicat pe 06.01.2022 la 18:00 Actualizat pe 06.01.2022 la 21:56

Natalia Oreiro pare că întinerește pe zi ce trece! Nu doar fizic, ci și emoțional. Actrița cunoscută în întreaga lume este foarte activă și cochetează acum cu modelingul, chiar dacă viața de familie își cere propria sa atenție, acesta nu uită nici de carieră. De curând, un videoclip înduioșător cu fiul său a stârnit un val de emoție.

Natalia Oreiro

Getty

Actrița care a făcut furori în telenovela “Înger Sălbatic” continuă să atrag asupra sa admirația din partea milioanelor de persoane care o îndrăgesc. Artista s-a făcut remarcată în industria muzicală, în lumea filmului, dar și a fashionului, ea pozând ca o adevărată profesionistă.

Momentul special dintre Natalia Oreiro și fiul său a înduioșat pe toată lumea

Natalia Oreiro a demonstrat de-a lungul timpului că împacă perfect viața de familie cu viața profesională, chiar dacă ambele necesită atenție sporită. Iată că pentru actriță totul vine natural și la îndemână, mai ales când le îmbină.

Actrița a făcut public pe Instagram un videoclip alături de fiul său, care nu a putut trece neobservat. Imaginile surprinse pe plajă, în timpul unui apus, sunt splendide. Artista recunoscută la nivel internațional fuge alături de fiul său, un adevărat cavaler în devenire, pe nisipul fierbinte, spălat de apa din mare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Natalia Oreiro aniversează 20 de ani de căsnicie. Postarea emoționantă făcută de vedetă în online

Videoclipul a strâns sute de mii de vizualizări și mii de aprecieri din partea celor care o admiră și îi urmăresc îndeaproape activitatea. Natalia Oreiro are 1.1 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde, de cele mai multe ori, postează fotografii realizate de profesioniști și filmulețe care atrag atenția în câteva momente.

Citește și: Natalia Oreiro și fiul-imagine rară. Cum au fost surprinși cei doi

Natalia Marisa Oreiro Iglesias, născută la 19 mai 1977, este cântăreață, actriță și designer de modă uruguayan. Făcea furori în 2012 cu rolul din telenovela "Înger sălbatic", iar în prezent a rămas întipărită în mintea oamenilor drept un artist și un actor complet.

Ea și-a început cariera în telenovele încă de când era tânără, iar acum impresionează cu aparițiile sale excentrice.

Și-a urmat cariera muzicală cu albumul Tu Veneno și prezentări în Gala de la Hispanidad, Gala de Murcia (ambele în Spania) și Festivalul de la Calle 8 din Miami. Cea mai importantă apariție a sa a fost în prestigioasa emisiune de televiziune latină Sábado Gigante Internacional, găzduită de Don Francisco.

În articolul

Natalia Oreiro, imagini desprinse parcă din film în timp ce aleargă pe plajă alături de fiul ei. Momentul a înduioșat inimile fanilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x