Natalia Oreiro și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum trăiește vedeta la 47 de ani cu o afecțiune rară

Publicat pe 23.05.2024 la 10:15 Actualizat pe 23.05.2024 la 11:14

Natalia Oreiro a împlinit 47 de ani și timpul parcă a rămas în loc pentru ea. La începutul anilor '90 făcea furori în telenovela Înger Sălbatic, acolo unde a jucat alături de Facundo Arana. Astăzi se bucură de o carieră înfloritoare și o familie perfectă.

artistă pe covorul roșu

Natalia Oreiro a împlinit 47 de ani și a făcut un anunț important îndreptat către fanii săi

Profimedia Images

Artista originară din Uruguay a împărtășit cu fanii săi un anunț extrem de important. Natalia Oreiro și-a sărbătorit ziua de naștere și continuă să fie apreciată de fanii din toată lumea. Este activă atât pe scenă cât și pe platourile de filmare, acolo unde se află în permanență pentru prezentarea de noi proiecte profesionale.

Natalia Oreiro și-a sărbătorit ziua de naștere

Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde obișnuiește să împărtășească cu fanii săi momente importante din viața personală și profesională. Recent, cu ocazia zilei sale de naștere a mărturisit că urmează un nou proiect în care se va implica cât de curând. Este vorba despre filmul "La mujer de la fila".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mâine încep filmările pentru La mujer de la fila, regizat de Benjamín Avila. Este vorba despre un privilegiu enorm în aceste timpuri. Eu o să fiu trupul și vocea multor femei care au fost private de libertate în propriile familii.”, a început vedeta postarea publică din mediul online.

Ca un cadou personal, Natalia Oreiro a decis să călătorească în Japonia. La începutul lunii martie, vedeta a realizat cea mai importantă vacanță a sa.

Citește și: Natalia Oreiro suferă de o boală rară. Ce este misophonia si cum reușește artista să treacă peste reacțiile publicului

“Mereu mi-a plăcut să călătoresc și să cunosc grădini superbe și arhitecturi diferite. Ceea ce mă interesează de fapt, la final, sunt oamenii. Să călătoresc în Japonia era visul meu. Fascinația pe care grădinile acelea o produc pentru mine este imensă. Am descoperit o țară incredibilă, dar cel mai frumos fără îndoială sunt oamenii.”, a spus Natalia Oreiro în jurnalul său virtual. Nu a uitat să menționeze faptul că și-a pierdut telefonul într-un dintre vagoanele cu care a călătorit prin țară, însă i-a fost înapoiat grație unui vorbitor de japoneză, dar și de engleză în același timp, arată revistagente.com.

Ultima comedie dramatică ce a avut-o ca și protagonistă s-a numit Casi muerta. Cu toate că este o adevărată profesionistă pe micile ecrane, în plan personal Natalia Oreiro suferă de o afecțiune extrem de rară.

“Se numește misofonie și afectează 7% din populație. Această boală poate cauza anxietate, teamă și nervozitate extremă. Pentru mine, este sunetul mestecatului de gumă sau atingerea unui creion de hârtie. Dacă mă urc într-un taxi și șoferul mestecă gumă îmi pun căștile pe urechi imediat.”, a declarat însăși vedeta.

Cine este Ricardo Mollo, bărbatul cu care Natalia Oreiro este căsătorită de 23 de ani

Ea și-a început cariera la vârsta de 12 ani cu apariții în reclame TV. Ulterior a călătorit la Buenos Aires, acolo unde și-a început aventura ca actriță în seriale și telenovele. Încet, dar sigur, și-a crescut popularitatea.

Citește și: Thalía și Natalia Oreiro: cum arată divele din telenovele acum și cum arătau la începutul carierelor

L-a cunoscut pe Ricardo Mollo în anul 2000. Artistul din Argentina a cauzat o adevărată isterie cu această relație, asta din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi. La doar jumătate de an de când au devenit parteneri romantici, cei doi s-au căsătorit.

“Nu suntem doar soț și soție, ci prieteni pe viață. Chiar dacă am încredere în mine, pot fi foarte naivă și mi-e frică de multe lucruri. Ricardo crede în mine mai mult decât oricine și mă înțelge ca nimeni altcineva. Avem opinii similare în majoritatea problemelor, dar câteodată există tensiuni. În cele mai multe dintre cazuri, e vina mea.”, a spus vedeta.

În articolul

Natalia Oreiro și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum trăiește vedeta la 47 de ani cu o afecțiune rară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 iunie 2024. Taurii trebuie să aibă mai multă încredere. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ce a găsit un bărbat pe un câmp din Giurgiu. A transportat obiectul acasă cu mașina, fără să știe că se afla în pericol
a1.ro
Ce nume poartă Ilona Brezoianu după cununie: „Vă dați seama că trebuie să-i spunem doamnă?” Cum a apărut la Neatza
HelloTaste.ro
Gem de căpșuni cu zahăr gelifiant. Rețetă rapidă și sigură
Catine
Galette cu piersici și fulgi de migdale. Desert delicios, de sezon
useit.ro
Elon Musk a devenit din nou tată la începutul anului. De ce s-a aflat abia acum despre cel de-al 12-lea copil al miliardarului
as.ro
Ion Țiriac a pierdut o sumă uriașă! Legătura neștiută cu unii dintre cei mai bogați români
MediCOOL
În ce măsură poți rămâne însărcinată dacă ți-ai legat trompele. Care este probabilitatea
Spynews
Gestul halucinant al unui bărbat din Medgidia, după ce a aflat că soția l-a înșelat a doua oară. Și-a ieșit din minți și nu a mai ținut cont de nimic / FOTO
DeParinti
Torticolis: tipuri, cauze, simptome și tratament
MediCOOL
Metode de tratament împotriva exfolierii unghiilor. Ce o cauzează
HelloTaste
Cum se sterilizează borcanele și sticlele pentru conserve
x