Natalia Oreiro, un chip sclipitor încă din copilărie! Cum arăta artista la vârsta inocenței. Imaginea care a captat atenția

Publicat pe 16.08.2021 la 17:51 Actualizat pe 16.08.2021 la 22:59

Natalia Marisa Oreiro Iglesias, născută la 19 mai 1977, este cântăreață, actriță și designer de modă uruguayan. Făcea furori în 2012 cu rolul din telenovela "Înger sălbatic", iar în prezent a rămas întipărită în mintea oamenilor drept un artist și un actor complet. Mulți o știu la maturitate, însă puțini știu cum arăta în copilărie.

Natalia Oreiro

Getty

Natalia Oreiro, și-a început cariera în telenovele încă de când era tânără, iar acum impresionează cu aparițiile sale excentrice.

Cunoscuta cântăreață și actriță arată de-a dreptul fenomenal și suprinde cu o apariție în preznet, însă nu mulți sunt cei care știu cât de frumoasă era în copilărie, când avea doar câțiva anișori.

Cum arăta Natalia Oreiro în copilărie

Dacă în prezent frumusețea sa este sclipitoare, în copilărie, artista era cu totul specială. Candoarea vârstei încununa trăsăturile unice și o făcea să fie foarte specială.

Încă de la vârsta inocenței, Natalia Oreiro atrăgea atenția asupra sa, iar la maturitate nici nu este de mirare că a devenit un star internațional.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Făcea furori în 2021 cu rolul din telenovela "Înger sălbatic", iar în prezent a rămas întipărită în mintea oamenilor drept un artist și un actor complet. Natalia Oreiro și-a urmat cariera muzicală cu albumul Tu Veneno și prezentări în Gala de la Hispanidad, Gala de Murcia (ambele în Spania) și Festivalul de la Calle 8 din Miami.

Cea mai importantă apariție a sa a fost în prestigioasa emisiune de televiziune latină Sábado Gigante Internacional, găzduită de Don Francisco.

Realizarea majoră a Nataliei în acest moment a fost interpretarea ei muzicală în Chile la Festivalul Viña del Mar 2000, pentru care a fost încoronată Regina acelui eveniment, potrivit wikipedia.

Albumul a obținut o nominalizare la Grammy latin pentru cel mai bun album vocal feminin, dar a pierdut în fața lui Mi Reflejo, a Christinei Aguilera.

Din 2008 Oreiro a lucrat la spectacole și evenimente de conștientizare socială pentru organizații precum Greenpeace și UNICEF, acesta din urmă a desemnat-o ambasador pentru Argentina și Uruguay în septembrie 2011. Ea a fost inclusă în lista „Cea mai sexy femeie în viață” a revistei Esquire.

În articolul

Natalia Oreiro, un chip sclipitor încă din copilărie! Cum arăta artista la vârsta inocenței

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x