Natalia Ramírez dezvăluie dacă se întoarce în Betty cea urâtă 2 ca Marcela Valencia. Ce a declarat vedeta

Publicat pe 21.09.2023 la 23:00 Actualizat pe 21.09.2023 la 22:03

Natalia Ramírez aduce la cunoștință posibilitatea de a participa încă o dată în telenovela Betty cea urâtă cu personajul Marcela Valencia. Despre ce este vorba.

Natalia Ramírez poartă părul lung, desprins

Natalia Ramírez dezvăluie dacă se întoarce în Betty cea urâtă 2 ca Marcela Valencia

Happy Channel

Natalia Ramírez, actrița care a interpretat-o pe Marcela Valencia în Betty cea urâtă a vorbit într-un interviu recent despre posibilitatea de a participa în cea de-a doua poveste a seriei.

Natalia Ramírez dezvăluie dacă se întoarce în Betty cea urâtă 2 ca Marcela Valencia

Nu a trecut mult de când vestea că Betty cea urâtă va avea o continuare a venit ca o veste extraordinară pentru fanii din lumea întreagă. La mai bine de 20 de ani de la prima parte, va exista un cel de-al doilea sezon. Toți cei care au urmărit povestea îndrăgiților Beatriz Pinzon și Armando Mendoza se așteaptă la o continuare neașteptată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, într-un interviu recent cu jurnalistul Jose Estefan Mora, Natalia Ramirez, actrița care a interpretat-o pe Marcela Valencia, iubita lui Armandp Mendoza, cea care avea o rivalitate cu Betty, și-a exprimat îndoiala de a participa în cea de-a doua serie.

Citește și: Estefanía Gómez a făcut parte din distribuția telenovelei Betty cea urâtă. Câți ani avea la acea vreme

“Au anunțat că vine o a doua parte din Betty, bineînțeles că trebuie să fii acolo.”, a spus jurnalistul. Actrița a răspuns cu o urmă de îndoială.

“Nu am confirmat, a fost un loc de muncă demn, pe care mereu l-am avut. Pentru mine, Marcela Valencia este un personaj minunat, nu vreau ca cineva să uite de ea. Mie îmi spun Marcela și eu mă întorc.”, a declarat actrița. Nu se știe încă dacă actrița a confirmat sau nu participarea sa, însă la întrebarea dacă i-ar plăcea să facă parte din cea de-a doua etapă, a răspuns “mi-a plăcea”. Cu siguranță, fanii contează pe participarea sa și așteaptă fără doar și poate o altă poveste.

Cu toate acestea, se știe deja faptul că anumite personaje nu vor mai fi prezente. Printre acestea se numără și Freedy Contreras, mesagerul interpretat de Julio Cesar Herrera. Producția a avut un real succes și a avut propria interpretare în Germania, Belgia, Brazilia, China, Eduador, Spania, Egipt, SUA, Filipine, Georgia, Grecia, India, Mexic, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, Cehia, Rusia, Serbia, Corația, Tailanda, Turcia și Vietnam.

Scena din Betty cea urâtă care a rănit-o pe Natalia Ramirez

Cea de-a doua etapă din Betty cea urâtă i-a adus pe fani mai aproape de istoria care i-a emoționat încă de la început. Cu toate că nu există încă o dată oficială de lansare, speranțele sunt foarte mari asta pentru că membrii din prima serie vor fi prezenți și acum.

Citește și: Cum arată în prezent Estefanía Gómez, actrița care a interpretat-o pe Aura María, secretara de la „Ecomoda”. La 24 de ani de la premiera telenovelei aceasta este total schimbată

Pentru început, cei care au confirmat sunt Jorge Enrique Abella, Ana Maria Orozco și Lorna Cepeda ( după ce a publicat un filmuleț revelator în mediul online. Fără îndoială, unul dintre cele mai îndrăgite personaje este Marcel Valencia, interpretat de Natalia Ramirez.

“Sistemul de încălzire din casa în care filmam s-a stricat așa că în apartament nu exista apă caldă. Au umplut cada cu apă rece și pentru a face o cantitate atât de mare de spumă acum 23 de ani nu existau atâtea produse la nive comercial. Ce scotea spumă mai tare era săpunul de spălat vase sau rufe.”, a declarat vedeta. Astfel că Natalia Ramirez a fost nevoită să facă baie rece, doar cu un body culoarea pielii și pantaloni scurți.

În articolul

Natalia Ramírez dezvăluie dacă se întoarce în Betty cea urâtă 2 ca Marcela Valencia. Ce a declarat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x