Nesrin Cavadzade surprinde cu ipostaze din vacanță. Actrița călătorește alături de mama sa, cel mai bun fotograf personal

Publicat pe 22.05.2024 la 12:32 Actualizat pe 22.05.2024 la 13:57

Nesrin Cavadzade a deschis oficial sezonul vacanței de vară cu mai multe fotografii publicate în mediul online. Actrița se bucură de momente emoționante alături de mama sa.

actriță cu părul desprins

Nesrin Cavadzade surprinde cu ipostaze din vacanță

Instagram

Faimoasa actriță de origine turcă Nesrin Cavadzade a deschis sezonul vacanțelor cu ipostaze incendiare în costum de baie. Vedeta își petrece vacanța alături de mama sa, cea care i-a realizat și fotografiile pe care le-a publicat în mediul online.

Nesrin Cavadzade surprinde cu ipostaze din vacanță

Vedeta a jucat în seriale precum 'Küçük Ağa', ' Our Story ', ' Love Likes Coincidences 2 ', ' Forbidden Apple ' and ' Three Kurus. În prezent a ținut să le arate trupul său perfect în mai multe ipostaze din mediul online. Actrița petrece vacanța alături de mama sa, “cel mai bun fotograf”, așa cum singură a declarat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nesrin Cavadzade a îmbrăcat bikini de culoare portocalie și a primit nenumărate aprecieri pe pagina personală de instagram. Are peste 3 milioane de prieteni virtuali, acolo unde a publicat deja peste 500 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din vacanța de care se bucură la cote maxime.

Citește și: Nesrin Cavadzade a fost criticată după ce s-a pozat în costum de baie. Ce i s-a reproșat frumoasei actrițe

“Mama este cel mai bun fotograf”, a scris actrița în cadrul descrierilor. Comentariile fanilor de pe rețelele sociale nu au întârziat să apară.

“Domnișoară Nesrin, ești un artefact istoric? Ce frumusețe”, “Dumnezeu este femeie”, “Cineva care-și iubește mama foarte mult”, “Ești cea mai tare”, au fost câteva dintre cuvintele adresate de prietenii virtuali. De asemenea, Nesrin Cavadzade a îmbrăcat un costum de baie de culoare verde pe care l-a îmbrăcat într-o altă ieșire alături de mama sa. Reușește să atragă atenția de fiecare dată cu frumusețea sa, dar și cu talentul pe micile ecrane. Dacă fiica este celebră pentru că apare ca și actriță în cele mai inedite proiecte profesionale, mama sa este medic.

Nesrin Cavadzade este adesea asemuită cu vedetele de la Hollywood, atât ca frumusețe cât și ca prestație pe micile ecrane. În ceea ce privește dieta sa, actrița a declarat următoarele: „Nu mai mănânc carbohidrați de ceva timp. Nu mai mănânc alimente care conțin gluten și zahăr. Faceți sport timp de 20 de ani și o să aveți operații estetice ca mine.”

Nesrin Cavadzade a oferit un interviu recent unei reviste celebre în țara natală

Vedeta s-a arătat extrem de entuziasmată să-și împărtășească experiența de viață în ceea ce privește dieta. Se pare că Nesrin Cavadzade a renunțat la multe plăceri culinare pentru a rămâne într-o formă de invidiat. De altfel, vedeta nu a recurs la operații estetice de-a lungul timpului, așa cum a fost sugerat în trecut de către presa de scandal.

Citește și: Nesrin Cavadzade, fosta parteneră a lui Gökhan Alkan, l-a prezentat pe noul iubit familiei sale. Care este statusul vieții sale personale

“Nu consum făină. Nu am pâine în viața mea. Nu-mi amintesc ultma oară când am mâncat paste. Sunt atât de obișnuit să nu mănânc și mă simt foarte inconfortabil atunci când consum chiar și cea mai mică cantitate de făină.”, a spus vedeta, arată halktv.com.tr.

Pe lângă fotografiile pe care le-a publicat alături de mama sa, actrița s-a aflat în vacanță și cu tatăl său. Acest lucru i-a schimbat întreaga agendă personală.

“Ce tată cool”, a scris actrița în dreptul fotografiilor sale. În prezent nu se cunoaște că ar forma un cuplu, deși în trecut s-a iubit cu un actor celebru.

În articolul

Nesrin Cavadzade surprinde cu ipostaze din vacanță. Actrița călătorește alături de mama sa, cel mai bun fotograf personal

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 iunie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să gândească în afara cutiei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Locul de vis aflat la o oră de Bucureşti unde oamenii ştiu secretul tinereţii fără bătrâneţe. "Aurul lichid", elixirul unei vieţi lungi şi fără boală
a1.ro
Irinel Columbeanu și fiica lui, revedere emoționantă în aeroport. Irinuca s-a întors România pentru prima dată în 6 ani
HelloTaste.ro
Prăjitură la tigaie. Rețetă de desert rapid, pentru momentele dulci ale zilei
Catine
8 lecții pe care oamenii le învață prea târziu în viață, potrivit psihologilor
useit.ro
De ce devine părul verde în piscină. De vină nu e clorul, susțin experții
as.ro
„Românul ăsta mare şi prost” Multimilionarul care l-a jignit incalificabil pe Ilie Năstase soseşte în România!
MediCOOL
Principalele cauze ale miopiei. De ce apare această afecțiune oculară
Spynews
Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care și-a pus capăt zilelelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor: „Tati a omorât-o pe mami” / FOTO
DeParinti
5 aspecte de luat în considerare înainte de a cumpăra un telefon copilului
MediCOOL
Ce este o boală autoimună. Lista celor mai întâlnite
HelloTaste
Înghețată de căpșuni cu banane. Rețetă simplă de desert răcoros
x