Nesrin Cavadzade surprinde cu o rochie transparentă. Actrița a primit un premiu important în cariera sa

Publicat pe 18.10.2024 la 20:38 Actualizat pe 18.10.2024 la 20:28

Nesrin Cavadzade a apărut din nou în atenția fanilor cu cea mai recentă ținută purtată în cadrul unui eveniment. Aceasta a îmbrăcat o rochie transparentă și mulți i-au apreciat stilul, dar și trupul perfect.

actriță în fața camerei

Nesrin Cavadzade surprinde cu o rochie transparentă

Instagram

Actrița de origine turcă a reușit să impresioneze fanii cu cele mai recente apariții în proiectele pe care le-a susținut. În mediul online publică fotografii impesionante, atât din viața personală cât și din cea profesională. Recent a participat în cadrul unui eveniment acolo unde a câștigat un premiu important pentru cariera sa.

Nesrin Cavadzade surprinde cu o rochie transparentă

Printre serialele în care a jucat se numără Küçük Ağa', 'Our Story', 'Aşk Tesadüfleri Sever 2', 'Yasak Elma', 'Üç Kuruş' și 'My Magnificent Life'. Nu doar că este o actriță recunoscută, dar și-a dovedit talentul și ca model. Are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe. Premiul pe care l-a câștigat recent a venit din partea publicului. Fanii care o îndrăgesc încă de la început nu au lăsat-o nici de această dată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mulțumesc mult pentru votul publicului. Vreau doar să mă aflu mereu pe primul loc atunci când vine vorba de fanii mei.”, a transmis aceasta pe rețelele sociale. Curajoasă în ceea ce privește ținutele, nu s-a sfiit niciodată să-și dezvăluie inspirația care o ajută să creeze în fiecare zi noi combinații.

A dezvăluit că nu are nicio operație estetică, însă de-a lungul timpului a practicat sport care i-a modelat corpul și a reușit să o aducă în punctul în care este astăzi. Comentariile internauților nu au întârziat să apară.

Citește și: Nesrin Cavadzade, surprinsă cu noul iubit. Cum arată bărbatul care l-a înlocuit pe Gökhan Alkan

“Frumoasa mea parteneră”, “Există o parte care explică de ce a câștigat acest premiu”, “Ești o femeie căreia îi stă bine cu părul scurt, te face mai încrezătoare”, „Foarte mândră”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Pe covorul roșu al evenimentului, actrița a oferit câteva declarații despre cel mai recent proiect profesional.

“Suntem în ultima săptămână a filmărilor. Am filmat 30 de episoade. Personajul pe care l-am interpretat este foarte amuzant. A fost pentru prima oară când am interpretat un astfel de rol. Vreau să fac comedie pentru o vreme.”, a transmis aceasta, arată takvim.com.tr.

Nesrin Cavadzade a plecat în vacanță alături de mama sa

Actrița în vârstă de 41 de ani și-a surprins fanii cu cele mai recente fotografii publicate în mediul online. După o perioadă aglomerată petrecută pe platourile de filmare, aceasta a petrecut momente de relaxare alături de mama sa. Cei mai mulți i-au apreciat trupul de invidiat, dar și ținutele de plajă extrem de îndrăznețe.

Citește și: Nesrin Cavadzade, fosta partenera a lui Gökhan Alkan formează un cuplu cu Uraz Kaygiraroglu. Ce spune presa din Turcia

S-a născut în Baku și a locuit cu mama sa acolo unde a putut să-și dezvolte pasiunea pentru actorie. A declarat întotdeauna că anumite declarații făcute de celebra Marilyn Monroe i-au rămas mereu în suflet.

A câștigat nenumărate premii de-a lungul timpului, însă cu fiecare ocazie pe care a avut-o a decis că trebuie să realizeze tot mai multe la nivel profesional. Născută pe 30 iulie 1982, a jucat în cele mai importante producții realizate în Turcia. A format un cuplu cu faimosul Gökhan Alkan, însă dragostea celor doi nu a funcționat așa cum se aștepta toată lumea. Acesta este recunoscut pentru producția Kalp Atiși din 2017.

În articolul

Nesrin Cavadzade surprinde cu o rochie transparentă. Actrița a primit un premiu important în cariera sa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x