Nihat Altinkaya, actorul din “Ține-mă de mână!”, la vârsta de 40 de ani

Publicat pe 28.07.2020 la 11:36 Actualizat pe 05.08.2020 la 13:46

instagram/ nihataltinkayaofficial

Nihat Altinkaya, care îl interpretează pe Baris Yaman, tatăl lui Damla, în serialul turcesc “Ține-mă de mână!”, s-a născut în Karabük. În adolescență, frumosul Nihat a jucat volei de performanță la Karabük Demir Çelik Lisesi și Ankara Real Estate Bank Sports Club timp de doi ani. După o accidentare la vârsta de 17 ani, acesta a renunțat la hobby-ul lui și a început să lucreze ca bodyguard în cluburi.

Mai târziu, când s-a mutat în Istanbul, Nihat s-a apucat de box la Fenerbahçe Boxing Club. Acesta a avut și o carieră de model, după ce își începuse deja cariera de actor. Frumosul actor s-a căsătorit în 2010 cu Imre Altinkaya și au împreună două fete.

De-a lungul carierei, acesta a devenit faimos pentru rolurile sale din Söz (2017), Karadayi (2012) și Yaman (2013). În 2009, a jucat în serialul Ask Üçgeni, iar în 2017 în Söz. În 2018, Nihat a primit rolul lui Baris Yaman în serialul “Ține-mă de mână!”.

Despre serialul turcesc “Ține-mă de mână”

“Ține-mă de mână” este unul dintre serialele turcești cele mai urmărite. Protagonista serialului este Azra (Alina Boz), o tânără pasionată de gătit, marcată de moartea tatălui ei. Lumea ei se schimbă când îl cunoaşte pe Cenk (Alp Navruz), un bărbat carismatic, provenit dintr-o familie bogată. După moartea tatălui ei, Azra și fratele ei, Mert (Yigit Kagan Yazici), bolnav de autism, se trezesc aruncați în stradă, fără niciun ban. Și astfel, după o viață în care nu-i lipsea nimic, Azra se vede nevoită să se confrunte cu sărăcia.

Ea visează să ajungă un mare cofetar și decide să urmeze o școală din America pentru a lua lecții de gătit. În urma unei încurcături la aeroport, ea îl cunoaște pe Cenk, nepotul lui Feride Celen (Seray Gözler).

Cenk provine dintr-o familie înstărită. El este într-o perioadă de rebeliune pentru că se învinovățește de moartea tatălui lui. Din acest motiv, el refuză să preia afacerea familiei și se poartă iresponsabil. Din cauza comportamentului lui, el se află într-un conflict permanent cu bunica sa, Feride Celen. La un moment dat, pe când își căuta frățiorul dispărut, Azra o cunoaște pe doamna Feride. Femeia îi face o propunere tinerei, angajând-o să gătească pentru familia lui Cenk. Astfel, cei doi tineri se intersectează din nou și viețile lor complicate se schimbă atunci când se îndrăgostesc.

Urmărește serialul „Ține-mă de mână!” în fiecare marți, de la 20:00, la Happy Channel și în reluare miercuri, de la 09:15!

CITEȘTE ȘI

Buse Meral, frumoasa Damla din serialul “Ține-mă de mână!”

Batuhan Ekşi, în rolul lui Tarik Yelkenci în “Ține-mă de mână”

În articolul

Nihat Altinkaya, actorul din “Ține-mă de mână!”, la vârsta de 40 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp