Ninel Conde a publicat o fotografie în lenjerie intimă și maiou cu dantelă. Tribut pentru o tinerețe spumoasă: “În spatele fiecărui artist este o ființă umană”

Publicat pe 29.11.2022 la 19:44 Actualizat pe 29.11.2022 la 19:44

S-a făcut remarcată în celebra telenovela "Rebelde", în rolul de mamă și a continuat să facă furori și în alte producții cre i-aua dus recunoaștere la nivel internațional. Este actriţă şi model şi se bucura de o admiraţie aparte atunci când îşi etalează formele bine conturate. Ninel Conde a făcut senzaţie cu o fofotgrafie în lenjerie.

Ninel Conde

Getty

Cu siguranţă vă amintiţi de serialul care a cucerit întreaga lume, "Rebelde", în care Ninel Conde era mama rebelei puştoaice Roberta. Ei bine, dacă în film era catalogată drept o mamă fără inhibiţii, nici în viaţa reală actriţă nu se dezice de titulatură!

Nu a renunțat nicio secundă la aprițiile care au consacrat-o de-a lungul timpului și continuă să aducă în fața comunității sale imagini din trecutul său. De-a lungul vremii, Ninel Conde s-a remarcat prin numeroase pictoriale în care apare în ipostaze incendiare.

Ninel Conde a publicat o imagine din tinerețea sa, în lenejerie de noapte. Cum arăta vedeta

Ninel Conde este recunoscută ca o personalitate de succes atât în televiziune, muzică cât și cinematografie. Cel mai mare succes profesional l-a înregistrat în 2004, cu apariția din telenovelă Rebelde, apoi a devenit suficient de renumită cât să vândă orice bârfă sub titlul de scandal.

Aceasta a publicat și un text prin a descrie perioada din trecut și perioada din prezent: "Sunt exact la fel. ️‍ În spatele fiecărui artist se află o ființă umană, simțim și iubim la fel ca oricine, avem suișuri și coborâșuri și uneori asta uităm. Apreciez sprijinul pe care mi-l oferiți mereu. Mulțumesc că ați fost mereu!".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ninel Conde și fiica ei s-au împăcat după un lung șir de acuzații: „Vom petrece Crăciunul împreună”

Ninel Conde și fiica ei se împacă: „Vom petrece Crăciunul împreună”. Ninel Conde a vorbit despre relația actuală pe care o are cu fiica ei după ce cântăreața i-a dat un ultimatum în luna mai a acestui an.

Sofía Telch, fiica lui Ninel Conde și a actorului Ari Telch, era foarte rebelă și ducea o viață de excese, mergând din petrecere în petrecere, lucru care a determinat-o pe mama ei să ia măsuri: „Îmi respecți casa sau pleci”. Se pare că mama și fiica au reușit să rezolve aceste probleme după ce tânăra s-a întors în Mexic, din Statele Unite unde a studiat, potrivit tvnotas.com.mx.

Ninel Conde a fost cea care a vorbit despre relația actuală dintre ele și a menționat: „Fiica mea este perfectă, lucrează, urmează să facă un master, sunt foarte mândră de ea, locuiește cu mine, suntem bine, vom petrece Crăciunul împreună și vom părăsi Travel”.

Citește și: Ninel Conde din “Rebelde” își petrece vacanța în Europa. Unde a fost văzută vedeta

În articolul

Ninel Conde a publicat o fotografie în lenjerie intimă și maiou cu dantelă. Tribut pentru o tinerețe spumoasă: “În spatele fiecărui artist este o ființă umană”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii ar putea beneficia de un nou tip de concendiu medical plătit. Se vor putea acorda maxim 45 de zile într-un an
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x