Noi detalii despre serialul Safir cu Özge Yağız în rol principal. Povestea, distribuția și personajele

Publicat pe 15.08.2023 la 13:01 Actualizat pe 15.08.2023 la 13:28

Özge Yağız urmează să apară într-un nou serial turcesc. Care sunt cele mai noi detalii despre Safir, producția ce o va aduce pe îndrăgita vedetă din nou în fața fanilor.

Özge Yağız poartă o rochie neagră cu buline albe

Noi detalii despre serialul Safir cu Özge Yağız în rol principal.

Happy Channel

O nouă dramă turcească urmează să apară pe micile ecrane. În prezent, au fost dezvăluite primele imagini în mediul online, fiind vorba despre o poveste cu un subiect dificil, dar cu care fanii s-au obișnuit până acum. İlhan Şen, Özge Yağız și Burak Berkay Akgül sunt protagoniștii seriei care a fost prezentată cu numele de “A hidden love story”.

Noi detalii despre serialul Safir cu Özge Yağız în rol principal

Cu povestea impresionantă și distribuția de excepție, Safir va avea premiera în noul sezon și va încerca să atragă un număr cât mai mare de telespectatori. Spune istoria familiei Gülsoy ce trece printr-o serie de teste periculoase, pline de pasiune, răzbunare și schimbări deosebite care au loc peste noapte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Numele actorilor principali au reușit deja să-i impresioneze pe fanii din mediul online, fiind adăugați în distribuție și İpek Tuzcuoğlu, Erkan Bektaş, Müfit Kayacan, Nur Author, Can Bartu Arslan, Gizem Sevim, Münir Can Cindoruk, Serdar Bordanacı, Sevda Baş, Selin Işık, Efe Taşdelen, Serkan Taştemur, Can Remzi Adolescent.

Citește și: Așteptări uriașe pentru serialul care o va aduce pe Özge Yağız din nou în rolul de protagonistă. Despre ce este vorba

Compania producătoare i-a adus ca regizori pe Fatih Aksoy și Mehmet Yiğit Alp. Burcu Över este scenaristul, iar povestea impresionantă le aparține lui Burcu Över și Gül Abus Semerci. Una dintre cele mai impresionante drame din acest sezon îi va aduce pe Özge Yağız și İlhan Şen în rolurile principale.

Începe ca o dramă în adevăratul sens al cuvântului cu o idee clară către societate și dezvoltarea sa. Filmările, care vor aduce și o poveste de iubire, au început deja. Întâlnirea dintre protagoniști nu a rămas fără răspuns, asta pentru că amândoi au demonstrat până în prezent că își merită locul în această industrie.

Özge Yağız s-a născut pe 26 septembrie 1997 în Istanbul și printre proiectele sale de succes se numără Jurământul și Baba. Cea din urmă a venit la scurtă vreme după decizia vedetei de a pleca din cadrul proiectului care a făcut-o celebră.

Serialul Safir se așteaptă a fi cel mai îndrăgit proiect din noul sezon

Nu este pentru prima oară când faimoasa vedetă reușește să-și surprindă fanii cu un rol pe măsură. Jurământul a adus-o mai aproape de internauți din întreaga lume și comentariile nu au întârziat să apară.

Pregătirile pentru sezonul 2023 – 2024 au început deja. Printre cele mai discutate seriale care vor apărea în luna septembrie se numără și Safir, producția care o va aduce încă o dată pe Ozge Yagiz pe micile ecrane.

Primele episoade ale seriei vor aduce în fața fanilor imagini impresionante din Cappadocia. Odată ce Ozge Yagiz a devenit populară în seria Jurământul, numele său a început să apară alături de tot mai mulți artiști de succes. Formează un cuplu cu Gokberk Demirci, actori pe care l-a cunoscut chiar pe platourile de filmare Jurământul.

După ce toată lumea credea că îndrăgostiții vor ajunge să se căsătorească, la fel ca și personajele lor din celebrul serial, aceștia s-au despărțit. Au avut o perioadă de 3 luni în care au stat departe unul de celălalt, iar mai apoi s-au regăsit și în prezent formează încă o dată un cuplu.

În articolul

Noi detalii despre serialul Safir cu Özge Yağız în rol principal. Povestea, distribuția și personajele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x