Sıla Türkoğlu a optat pentru o schimbare de look. Vedeta din Turcia are acum șuvițe blonde

Publicat pe 18.01.2024 la 21:13 Actualizat pe 18.01.2024 la 10:14

Sıla Türkoğlu a optat pentru o schimbare de look și a postat totul în mediul online. Vezi cum arată vedeta din Turcia cu șuvițe blonde.

Sıla Türkoğlu poartă o bluză neagră și își ține mâna stângă la bărbie

Sıla Türkoğlu a optat pentru o schimbare de look

Happy Channel

Sıla Türkoğlu face parte din generația noilor actori din Turcia. A reușit să cucerească publicul cu rolurile sale din “Jurământul” și “Moștenirea” și acum joacă personajul principal în “Kızılcık Sherbet”. A revenit în atenția fanilor și în mediul online.

Sıla Türkoğlu a optat pentru o schimbare de look

Dacă pe plan profesional știm totul despre îndrăgita vedetă, pe plan personal se cunosc foarte puține detalii. Sıla Türkoğlu recunoaște că este genul de persoană care își urmează întotdeauna inima, indiferent de situație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Îmi place să fac parte dintr-o poveste care atinge fiecare persoană în parte.”, a declarat actrița într-unul dintre interviuri. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Gospel Specialist, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer și Rahimcan Kapkap.

Citește și: Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată într-o fustă mini cu decolteu. Vedeta a fost lăudată de fanii din mediul online

Sıla Türkoğlu joacă rolul Doga Korkmaz, o provocare personală pentru vedeta din Turcia. Mărturisește faptul că de mică a fost atrasă de arte și a ținut să petreacă timpul printre cei mai creativi oameni.

“Din copilărie am fost interesată de arte. Când am realizat în liceu că actoria este pentru mine, m-am îndreptat spre această meserie. După absolvire, atunci când oportunitatea mi-a bătut la ușă, m-am mutat în Istanbul plină de curaj. A fost dificil la început, nu a fost deloc ușor, dar nu m-am dat bătută.”, a declarat vedeta care a jucat rolul principal în “Moștenirea”. Cât despre personajul său din Kızılcık Sherbet, aceasta spune că este „ o fată idealistă, muncitoare, care a intrat la facultatea de medicină dentară cu o bursă de studiu completă”.

“Este puternică, armonioasă și se poate confrunta cu situații care nu-i sunt familiare în orice situație.”, a mai spus aceasta. Recunoaște că de cele mai multe ori acționează pe platourile de filmare așa cum și-ar dori să acționeze în realitate, nu ca atunci când se află în pielea personajului. Recent, a optat pentru o schimbare de look. În mediul online apare cu părul desprins, coafat cu șuvițe blonde. A primit peste 4 mii de comentarii în urma postării.

“Să aveți o duminică frumoasă. Ultima este preferata mea.”, a scris aceasta. Hilal Yıldız, prietena și fosta sa colegă de platou din “Moștenirea” a fost prima persoană care a reacționat la vederea actriței.

Cum vede Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” personajul său din “Kızılcık Sherbet”

Sıla Türkoğlu își vede propriul personaj ca unul plin de “autenticitate, sinceritate și distinct în opinii”. Spune că este o persoană care oferă iubire ori de câte ori are ocazia.

Citește și: TOP fotografii cu Sıla Türkoğlu în rolul lui “Seher” din “Moștenirea”. Care sunt cele mai impresionante cadre cu frumoasa actriță

“Sunt cea care ascultă întotdeauna vocea inimii. Este un sentiment care te face să lupți chiar și împotriva ta. Pot spune că de cele mai multe ori sentimentele se luptă cu logica.”, a declarat Sıla Türkoğlu. Spune că se află la începutul unei călătorii care nu se va finaliza niciodată.

“Sunt la începutul unei călătorii fără sfârșit. Experimentez și învăț câte ceva nou odată cu fiecare personaj. Cred că pot să obțin lucruri frumoase prin determinare și prezență.”, a mărturisit vedeta.

În articolul

Sıla Türkoğlu a optat pentru o schimbare de look. Vedeta din Turcia are acum șuvițe blonde

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x