Norkys Batista, celebra actriță din "Valentina, grasuta mea frumoasa"

Publicat pe 21.09.2020 la 14:25 Actualizat pe 21.09.2020 la 18:07

Norkys Batista este o celebră actriță și prezentatoare TV din Venezuela, cunoscută pentru numeroasele ei roluri din telenovele, precum: Amor a Palos, De todas maneras Rosa, 13 segundos, Valentina, grăsuța mea frumoasă.

Norkys Batista, selfie pentru fani

Norkys Batista, selfie pentru fani

Instagram

Norkys Batista este o celebră actriță și prezentatoare TV din Venezuela, cunoscută pentru numeroasele ei roluri din telenovele, premcum: Amor a Palos, De todas maneras Rosa, 13 segundos.

Norkys Yelitza Batista Villarroel s-a născut pe data de 30 august 1977, în Caracas, Venezuela, într-o familie cu 7 copii. Primul contact cu celebritatea pe care Norkys l-a avut a fost prin intermediul modelingului. În anul 1999 a fost finalista concursului de frumusete „Miss Venezuela”, iar în 2000 a fost vodată cea mai frumoasă față în cadrul concursului „Reinado Internacional del Café”. Puțin mai târziu a câștigat „Miss Atlántico Internacional 2000” și respectiv „Miss Latina Internacional 2000”, conform cinemagia.ro.

A post shared by Norkys Batista (@norkys_batista) on

Actrița a devenit imaginea pentru multe firme de telefonie mobilă prin intermediul reclamelor Tv. Datorită apariților frecvente la în relaclamele publicitare, frumosa Norkys este chemată în anul 2002 la castingul telenovelei "Juana la virgen".

După primirea rolului lui "Desirée de Rojas", cariera artistei în lumea cinematografiei începe să ia avânt, iar Batista devine un nume sonor în domeniul telenovelelor. Tot în anul 2002 face parte din distribuția serialului "Mi Gorda Bella", rolul interpretat în acest serial este unul dintre cele mai cunoscute roluri ale actriței.

Odată cu apariția ei în telenovele, rolurile pentru alte proiecte au apărut din ce în ce mai des, deși aceasta a avut parte de o carieră destul de scurtă în comparație cu succesul ei.

Alte distribuții: "Estrambotica Anastasia", "Amor a Palos", "La Trepadora", "Esto es lo que hay".

Conform famousbirthdays.com, Norkys s-a căsătorit în anul 2003 cu actorul Leonardo Luttinger, bucurându-se împreună de fiul lor, Sebastian.

Cum arată acum actrița la vârsta de 36 de ani?

A post shared by Norkys Batista (@norkys_batista) on

Citește și: O mai știi pe Patricia, secretara oxigenată din Betty cea urâtă? Cum arată după 20 de ani de la premiera telenovelei Natalia Oreiro, actrița din Înger sălbatic, la 42 de ani cu o familie fericită

În articolul

Norkys Batista, celebra actriță din "Valentina, grasuta mea frumoasa"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Cuisine • la 15:22
Sushi vegan delicios cu legume
Happy People • la 14:23
Buse Meral, superba actriță din “Ține-mă de mână”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste
Happy People • la 13:11
Mario Cimarro are 49 de ani, dar pare că nu a îmbătrânit nicio secundă. Cum arată acum actorul
Cuisine • ieri la 13:49
2 rețete simple și delicioase ușor de întins pe pâine
Happy People • ieri la 12:40
Au trecut 22 de ani de la premiera "La Usurpadora". Cum arată acum copiii simpatici care au jucat alături de Gabriela Spanic în telenovelă
Happy People • ieri la 11:40
Marlene Favela, protagonista din telenovela "Gata Salvaje", are o fetiță adorabilă. Micuța are 1 an și este deja vedetă pe Instagram